ERDEMLİ ANADOLU LİSESİNDE ÖLÇME-DEĞERLENDİRME PANELİ!

ERDEMLİ ANADDOLU LİSESİNDE ÖLÇME-DEĞERLENDİRME PANELİ!

Mersin Üniversitesi Ölçme-Değerlendirme Merkezi ile Erdemli Anadolu Lisesi işbirliğinde hazırlanan; Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak projesi olan "Eğitimde kalite ve Akademik Başarıyı Arttırma Projesi (EKAP)" gereğince, Erdemli Anadolu Lisesinde yapılacak faaliyetler içerisinde yer alan;  Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinin katılımıyla;

Moderatör           : Prof. Dr. Hakan AKDAĞ

Konuşmacı       : Doç. Dr. Önder SÜNBÜL

Konuşmacı       : Doç. Dr. Seçil Ömür SÜNBÜL

Konuşmacı: Dr. Öğretim Görevlisi Erman UZUN Okul öğretmenlerine aşağıda bilgileri belirtilmiş olan bir panel düzenlendi.

v  Eğitimde Süreç Değerlendirme

v  Çevrimiçi ölçeme değerlendirme

v  Web 2.0 araçları ile ölçme ve değerlendirme

Erdemli Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda yapılan panel Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi / Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı  Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan AKDAĞ moderatörlüğünde gerçekleşmiştir.

Panele konuşmacı olarak Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri;

Ø  Doç. Dr. Önder SÜNBÜL

Ø  Doç. Dr. Seçil Ömür SÜNBÜL

Ø  Dr. Öğretim Görevlisi Erman UZUN katılmıştır.

Erdemli Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Gürsoy’un açış konuşmasının ardından panel başlamış ve çok güzel ve verimli bir şekilde gerçekleşmiştir.

Konuşmacıların sunumunun ardından; soru-cevap şeklinde açıklanmasını istenilen konular açıklanmıştır.

Okul Müdürü Ömer Gürsoy, böyle güzel programların Webinar uygulaması şeklinde devam edeceğini dile getirdi. Bizler için çok faydalı olan bu programa iştirak ettikleri için katılımcılara ve Üniversite hocalarına teşekkür ediyorum diyerek sözünü tamamladı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.