''ENGELLERİ BERABER AŞALIM'' PROJESİ

''ENGELLERİ BERABER AŞALIM''  PROJESİ

Erdemli Engelliler Derneği ve Taner Medikal Tarafından başlatılan Projeyle Engellilerin sahip olduğu haklar ve engellilerin yapması gerekenler anlatılacak.

Erdemli Engelliler Derneği Başkanı Tecir ŞİMŞEK ve Taner Medikal'in Sahibi Fahri TANER yaptıkları ortak açıklamada ''Erdemli'de Kuracağımız bir ekip tarafından Bölgemizde bulunan engelli vatandaşlarımızı tespit ederek onları kayıt altına alacağız. Her ne kadar Engeliller Derneğinde kayıtlı engellilerimiz olsa da bunları tekrar güncelleyerek, kendilerine ulaşacağız.

Tespit edilen engelli vatandaşlarımızı ziyaret edip durum tespiti yapacağız, Engellilerimize sunulan ücretsiz ve sosyal haklarını anlatacağız. Sürekli arz eden medikal ihtiyaçlarının temini noktasında firma desteği sağlayacağız.

Burada ki amacımız Erdemli'de yaşayan ve engeli bulunan vatandaşlara haklarını hatırlatmak, Devletin sunduğu imkanlardan haberdar etmek ve firma olarak medikal -sağlık  ve sürekli ihtiyaçlarının teminini kolaylaştırmak  olacaktır'' dediler. 

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.