En Temizlere Ödül

En Temizlere Ödül

En Temiz Sınıfa kahvaltılı ödül

Erdemli'de, Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu 5/B sınıfı 2 ay üst üste en temiz sınıf seçilerek İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü tarafından kahvaltı ile ödüllendirildi.

Erdemli Polis lokalinde düzenlenen kahvaltıya İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü, Okul Müdürü Mustafa Gülege, 5/B Sınıfı öğrencileri ve öğretmenler katıldı.

Okul Müdürü Mustafa Gülege yaptığı açıklamada; "Okulumuz bünyesinde 'En Temiz sınıf' projesi kapsamında her ay en temiz sınıf seçimi yapılıyor. Üst üste 2 ay en temiz sınıf seçilen öğrencileri kahvaltı ile ödüllendiriyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin sorumluluk ve temizlik alışkanlıklarını kazanmaları ve hayatlarında uygulamalarıdır. Bu günde en temiz sınıfımıza İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet Şahingözlü tarafından kahvaltı verildi. Emniyet Müdürlüğümüze ve İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet Şahingözlü bey’e çok teşekkür ederiz" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü ise; "Öğrencilerimiz bizim için çok önemli. Geleceğimizin yöneticileri, idarecileri olacak olan gençlerimizi de başarılarından dolayı kahvaltı vererek ödüllendirdik. Hem motivasyonları artıyor hem de başarıları ödüllendiriliyor. En temiz sınıf seçilen sınıfın bütün öğrencilerini tebrik ediyorum" dedi. Öğrenciler ise, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü’ye teşekkür ettiler.

 

Etiketler : En Temizlere Ödül
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.