ELVANLI’DA BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI

Elvanlı Mahallesinde, Erdemli ’de gerçekleşen hizmetler konusunda istişare toplantısı düzenlendi. Kuruluş yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı toplantıda, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, birlik ve beraberlik mesajları ile desteklerini sundu.

ELVANLI’DA BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI

Elvanlı Mahallesinde, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ’nun ve kuruluş yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Toplantıya desteklerini sunan muhtarlar ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ’ya iyi dileklerini iletti.

MHP il Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP il kadın kolları Başkanı Berrin Altıntaş, MHP Erdemli ilçe Başkanı Fatih Serin, MHP ilçe kadın kolları Başkanı Şeyma Dölek, MHP Toroslar ilçe Başkanı Hüsnü Doğan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile Elvanlı ’da istişare toplantısı düzenlendi.

Elvanlı Mahallesinde düzenlenen toplantı kapsamında, toplumun birlik ve beraberlik içerisinde yaşantısına devam etmesi için istişarede bulunuldu. Toplantıya katılım gösteren vatandaşların, düşünceleri ve görüşleri alındı.

Toplantıda açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her noktasında yaptıkları hizmetler ile vatandaşın taleplerine cevap verdiklerini, sosyal ve kültürel faaliyetler, alt yapı çalışmaları, eğitim desteği, sağlık yatırımları ile toplumun her kesiminin rahatına yönelik çalıştıklarını ifade etti. İlçeyi emanet aldıkları günden bu güne hizmet gayretinde olduklarını bildiren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu açıklamalarına şu sözlerle devam etti,

“Sizlere 2009 yılında verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Her sokağa ve mahalleye vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına, ayrıştırmadan eşit hizmet götürdük. Eksikler noktasında da zaman zaman sizlerle bir araya gelerek istişarede bulunduk. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederek daha fazlasını gerçekleştireceğimizi bildiriyoruz. Allah hepinizden razı olsun, saygılarımı sunuyorum.”

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna, Siyasi hayatları boyunca “Üreten sistem, doğru proje” sloganı ile az maliyetle büyük çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, eğitimden sağlığa, tarihi mekânlardan spor tesislerine kadar her alanda vatandaşa hizmet götürdüklerini bildirdi. Başkan Tuna konuşmasını,

“Bizleri sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum. Amacımız milletin hizmetkârı olmaktır.” ifadeleri ile sonlandırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.