DOLAR BOZDURMA KAMPANYASINA ERDEMLİ ESNAFINDAN BÜYÜK DESTEK

DOLAR BOZDURMA KAMPANYASINA 
ERDEMLİ ESNAFINDAN BÜYÜK DESTEK
Erdemli'de Muhittin Kaya isimli bir vatandaş, kendisinin işsiz olduğunu ve 500 dolarını bozdurup fişini getirene kişiler için bir gün işlerinde bedava çalışacağını facebook üzerinden paylaştı. Muhittin Kaya'yı tebrik ediyoruz.
Hürses Gazete ve Matbaacılık Ltd. Şti. olarak 500 Dolarını bozdurup fişini getirene 1000 adet karvizit bedava kampanyasıyla destek veriyoruz.
Erdemli esnaflarından Kırışoğlu Ticaret 500 Dolarını bozdurup fişini getirene Musluk vereceğini, Uğuz iletişim 1000 Dolarını bozdurup fişini getirene akıllı telefonlarda %5 indirim yapacağını, Çağrı 33 iletişin 500 Dolarını bozdurup fişini getirene Silikonlu akıllı cep telefonu kılıfı bedava verceğini, Komşu Mağazaları ise 100 dolar bozdurup fişini getirene kasalarda %10 indirim yapacağını ve Erdemli Yağmur Ziraat Mustafa Besili'de 500 doları bozdurup fişini getirene kasada yüzde 5 indirim yapacaklarını açıkladılar.
Dolar bozdurma kampanyasına katılan vatandaşlarımız varsa ve isterlerse Gazetemiz ve Sosyal medya aracılığıyla Kamuoyuna duyuracağız.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.