DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI VE YÖNETİCİLERİ GAZETİMİZİ ZİYARET ETTİ.

DEVA PARTİSİ 

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI VE YÖNETİCİLERİ GAZETİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Deva Partisi Mersin İl Başkanı Cenk CENKCİMENOĞLU, İl Yönetim Kurulu üyesi Başkan yardımcısı Hüseyin TANER,  İlçe Başkanı Fatih DERE, Erdemli’de Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalarına başladılar.

Deva Partisi Mersin İl Başkanı Cenk CENKCİMENOĞLU ’’Genel Başkanımız Sayın Ali BABACAN’ın önderliğinde Kurulan DEVA PARTİSİ Mersin İl Yönetim üyelerini oluşturarak, çalışmalarımıza başladık. İl Teşkilatımızın ardından ilçe Başkanlarımıza da atayarak kurucu  yönetim kurulu üyelerimizi oluşturduk.

Bugün Erdemli’de STK Başkanlarını ziyaret ederek Start verdik. Kısa sürede tüm Mersin’i karış karış gezerek parti çalışmalarımıza halkımıza anlatacağız.

Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Basın Mensuplarının çok zor şartlar altında görev yaptığını biliyoruz, tüm bu sorunlara deva olmak için yola çıktık ve Allahın izniyle hep birlikte bunları başaracağız .

Deva Partisi İl başkanı Cenk Cenkcimenoğlu , teşkilat başkanı Sayın Hüseyin Taner ilçe başkanı Fatih Dere ilçe yönetim kurulu üyelerimiz Yunus Emre Sayılgan ve İhsan Akbaş ile birlikte ziraat Odası, Muhtarlar derneği ve ticaret odasını ziyaret ettik’’ dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.