DEMOKRAT PARTİ ERDEMLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI FATİH DOĞAN ’’HİZMET İÇİN GELİYORUZ’’

Demokrat Parti Erdemli Belediye 2. Sıra Meclis Üyesi Adayı Fatih DOĞAN Sanayi Esnafı ve Ermenekli hemşehrilerine Alyans  Düğün Salonunda  yemekli birlik beraberlik ve kaynaşma toplantısı düzenledi.

Toplantıya  yoğun katılım yapılırken, DP Erdemli Belediye Başkan Adayı Alpaslan Gürgenç’e  ve DP Belediye Meclis Üyesi 2. Sıra adayı Fahih Doğan’a tam destek geldi.

Fatih Doğan “Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim.”  Diyerek sözlerine başlayan Doğan yaptığı konuşmada “ Beni yıllardır herkes tanıyor. Ben her zaman doğru, dürüst ve Erdemlimizin hizmet alması yönünde çalışan bir iş adamıyım. Alpaslan Gürgenç  Seni belediye Meclis Üyesi yazacağım dediğinde, benim söylediğim şu oldu. “Siyasette artık miadını doldurmuş, gücü kalmamış, halk tarafından bıkkınlık yaratmış kişilerin olmadığı, genç dinamik ve çalışkan bir ekip ruhu ile bu yola çıkılacaksa ben varım” dedim. Baktım ve çok güzel bir ekiple yola çıktık. Benim amacım ilçemize hizmet etmek ve kalkınmasına katkı sunmak. Ben buraya kadar gelip bizlere destek verdiğiniz ve yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederim dedi.

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı birlik ve Dayanışma gecesinde bir konuşma yapan Erdemli Eski Belediye Başkanı Musa Mutlu ise, “Bizim amacımız hizmet etmek. Erdemli’ye daha iyi hizmet edecek ekiple birlikte olmak için buradayız. Biz Cumhur İttifakına karşı değiliz ama İlçemize en iyi hizmeti yapacak olan adayla yola devam etmek istedik. Yemeği düzenleyen Fatih kardeşime ve siz katılımcılara çok teşekkür ederim dedi.

Salona geldiğinde ayakta alkışlarla karşılanan DP Erdemli Belediye başkan Adayı Alpaslan Gürgenç ise masa bulunanlarla tek tek tokalaşarak hal hatır sordu. Başkan Adayı Gürgenç burada yaptığı konuşmasında projeler hakkında bilgi verdi. Gürgenç “ öncelikle Fatih Doğan Kardeşimin bu davetine icabet eden Tüm Hemşerilerime Teşekkür ediyorum. Önce Allah'a sonra sizlere güvendik, Erdemli için Erdemli geleceği için, Erdemli’nin Gençleri için Tekrar yola çıktık. Allah'ın izniyle ve sizlerin desteği ile başaracağız İnşallah. Erdemli'mizin insanlarına hizmet etmek, bu hizmeti hakça ve hukukça Adaletli bir Şekilde paylaştırabilmek her  Yiğidin Harcı değildir. İnşallah 1 Nisandan sonra Erdemli Belediyesinin imkanlarından sadece belli bir kesim değil, Tüm Erdemli faydalanacaktır İnşallah.

Erdemlimiz hem Tarım ,Hem de Turizm Kentidir, dolayısı ile bir Ticaret kentidir. Bitişiğimizdeki Antep’e Konyaya, gelişmiş İllerimize İlçeler nasıl gelişmişler, Organize Sanayi bölgeleri oluşturarak halkının refahını yükseltmişlerdir. Mersinde Tarsusta, Silifkede Organize Sanayi Bölgesi var, Bizim Nüfusumuzun yarısı bile etmeyen Mut İlçesi bile Organize Sanayi yazısını çıkartmış durumda. Geç kalmış bir yatırım olan Organize Sanayi bölgesini kurarak Erdemliyi Ayağa kaldıracağız. Ankara Bürokrasisini bilirim,  bu işlerin nasıl yapacağımızı da bilirim. Limonlu Batısandal arasında 3500 dönümlük bir Araziyi Organize Sanayi bölgesi İlan edecek, Orta Ölçekli bir Sanayi bölgesini Erdemliye kazandıracağız. Stk larımızla, Odalarımızla birlikte bu işi çözeceğiz. Türkiyedeki ve Yurt dışındaki bütün yatırımcılara ulaşacak ve Erdemli insanına aş ve iş olarak geri döndüreceğiz.

Başta burada yetişen Tarım ürünleri olmak üzere onların burada işlenmesini sağlayacak, ardından Türkiye ve Dünya çapındaki Firmalar ile görüşerek onları burada yatırım yapmaları için davet edeceğiz.Tek şartımız da Erdemli insanının iş ve aş sahibi olması olacaktır. Bu Organize Sanayi bölgesinde en az 100 Fabrikanın dumanı tütecek her Fabrikada ortalama 100 kişi çalıştığı zaman 10 bin insanımız iş ve aş sahibi olacaktır.40 İlimizden Büyük Nüfusa Sahip Erdemlimizin gelirini de 6-7 kat arttırmış olacağız’’ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.