CHP ERDEMLİ'DE İLKLER YAŞANIYOR

CHP ERDEMLİ'DE İLKLER YAŞANIYOR

CHP HALK İLE İÇ İÇE HALKIN PARTİSİ OLMAYA KARARLI
CHP Erdemli İlçe Başkalığı Herkesi Şaşırttı, Şaşırtmaya da Devam edeceğe benziyor.

Erdemli de CHP ilçe örgütünün Cumhuriyet meydanında Erdemli halkına aşure dağıtarak Erdemli’de bir ilke imza attı.

CHP ERDEMLİ İLÇE BAŞKANI HİDAYET OĞUZ’UN SON BAŞKANLIK SEÇİMİNDE MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN  İSTİFA ETMESİNİN ARDINDAN BOŞALAN İLÇE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA OTURAN ALİ YARDIMCI CHP' DE İLKLERİ YAPARAK HERKESİN GÖNLÜNDE TAHT KURUYOR.

CHP Erdemli ilçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi. Erdemli Cumhuriyet meydanında düzenlenen aşure etkinliğine CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP İlçe Başkanı Fatih Şen, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, İyi Parti İlçe Başkanı Fazıl Koşar, Vahap Seçer, CHP İlçe Başkanı Ali Yardımcı ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen aşure gününe CHP Erdemli İlçe başkanı Ali Yardımcı yaptığı konuşmasında;, aşurenin anlamının herkesçe bilindiğini belirterek, "Aşurenin Türkiye ve Anadolu için ortak bir anlamı var. Bu aşurenin içerisinde barış var , kardeşlik, hoşgörü, eşitlik, sevgi, saygı var. Birliktelik var. Bu kazanın içerisinde düşmanlık, kin, nefret yok. Ben bu aşurenin Erdemli'nın hem birlik ve beraberliğine hem de partimizin birliğine katkı sunmasını diliyorum. Bu vesile ile Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ülkemizin başı sağolsun diye konuştu.

CHP İlçe Teşkilatının düzenlediği aşure etkinliğin e siyasi parti temsilcilerinden büyük çoğunluğu katılırken Erdemli AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Topçu’nun etkinliğe katılım sağlamaması dikkat çekti. Aşure Etkinliği kur’an okunmasının ardından ikramlarla sona erdi. Etkinlikte 2 bin kişiye aşure dağıtımı yapıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.