ÇAĞIRDIM AMA GELMEDİLER

ÇAĞIRDIM AMA GELMEDİLER

VELİ GÜRGAH'TAN BİRLİK ÇAĞRISI

DP Erdemli İlçe Başkanı Veli Gürgah Erdemli'de siyasi Parti ilçe başkanlarıyla kahvaltı buluştu.

Gürgah'ın davetine CHP İlçe Başkanı Hidayet Oğuz, Saadet Partisi Temsilcileri katılırken, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet TOPÇU ve MHP ilçe Başkanı Bekir Özsu katılmadı.

Veli Gürgah Kahvaltıda yaptığı açıklamada ''Bugün buraya sayın ilçe başkanlarını davet ettim. Bizde Erdemli'de yaşıyoruz ve Başka Erdemli yok. Önümüzde bir referandum süreci var, bu süreçte İlçemizde bazı gerginliklerin önüne geçmek adına istişare toplantısı yapalım, referandumdan öncede sonrada oturup yine kahvaltılarda bulaşalım dedim.

Ama Maalesef AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Topçu geleceğim demesine rağmen mazeret bildirmeksizin davetime icabet etmedi. Sayın MHP ilçe başkanı ise işlerinin olduğunu erken biterse geleceğini söyledi ama oda gelmedi.

Bizleri kırmayıp davetime katılan CHP ilçe Başkanı Hidayet Oğuz, Saadet Partisi yöneticilerine ve Gazetecilere teşekkür ediyorum.

Referandumdan Evet'de Çıksa, Hayır'da Çıksa Erdemli Bizim, Türkiye bizim. Her zaman birlik beraberlik içinde olmalıyız'' dedi.  

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.