BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ERDEMLİ İLÇE TEŞKİLATI SAADETE PARTİSİ'Nİ ZİYARET ETTİ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ERDEMLİ İLÇE TEŞKİLATI SAADETE PARTİSİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Büyük Birlik Partisi Erdemli  İlçe Başkanı Murat Turmuş ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Alpay Yalman, Saadet Partisi Erdemli İlçe Teşkilatını Ziyaret etti.

Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ve İlçe Yönetim Kurulu  Üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret de , karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu .

Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yıldız:

"Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı ve arkadaşlarımızın ziyaretinden son derece mutlu olduk.Siyaseti Ülke ve kamu yararına yapan dürüst siyasetçilerimizin, başımızın üstünde yeri vardır.

Bugün geldiğimiz noktada siyaset kurumu kirletilmiştir.  Siyaset maalesef gayrı meşru bir geçim kapısı olmuştur. Siyaset  tüccarları 1 koyup 5 almanın derdindeler.

Halbuki siyaset kurumu hizmet ,fedakarlık ,diğergamlık ve sorumluluk gerektiren bir görevdir. Biz misafirlerimizin siyaset anlayışını da olumlu buluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Büyük Birlik Partisi Erdemli İlçe Başkanı Murat Turmuş:

" Kongreden sonra çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Teşkilâtımıza ilçe binası kazandırdık.  15 Ekim Pazar günü  saat 14:00 da ,Merkez Mahallesinde ki açacağımız ilçe binamızın açılışına Saadet Partili kardeşlerimizi ve halkımızı davet ediyoruz" dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.