Bu Sınıf, Süper Sınıf

Bu Sınıf, Süper Sınıf

Teog'da Sınıf halinde İlçe Birincisi Oldular

 

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu TEOG sınavında büyük bir başarıya imza atarak sınıf bazın da ilçe birincisi olan Selviler Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin karnesi ile çeşitli hediyeler vererek başarılar diledi.

Sizler gibi çalışkan öğrencilerimiz, gençlerimiz olduğu sürece her zaman ülkemiz ileriye gidecektir diyen Tollu, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, ''Sizlerin başarısını görünce çok mutlu oldum. Sınıf olarak TEOG da ilçe birinciliği elde etmeniz çok büyük bir başarıdır. İlçe merkezlerinde bulunan okullara göre daha az imkanlarla büyük başarılara imza atmanız takdire değer bir olay sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum'' diye konuştu.

Başkan Tollu, sınıfın başarısından dolayı sınıf adına okul müdürü Hayriye Gündoğdu'ya çiçek takdim ederek, sınıf öğretmeni Gökhan Kaya'yı da tebrik etti. Tollu, daha sonra sınıfla birlikte anı fotoğrafı çektirip, tüm Selviler Oratokulu öğrencilerine çikolata ikramında bulundu.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.