BU GENÇLERE SAHİP ÇIKALIM

BU GENÇLERE SAHİP ÇIKALIM

MOTO GALERİ VE ATEŞLER KURUYEMİŞ ERDEMLİ'DE AÇILDI.

Veli COŞKUN
Erdemli her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Her gün güzel ilçemizin değişik yerlerinde yeni işyerleri açılıyor ve iş aş kapısı oluyor. Bunları desteklememiz ve ayakta tutmamız gerekir, hem ülke ekonomisine hem de bölgemizde ciddi istihdam alanları oluşturuyorlar, tüm işlerini Erdemli esnafıyla paylaşarak diğer esnaflarında kazanmalarını sağlıyorlar.

Ama Birde  Erdemli'ye dışardan gelip kurumsal firma zırhına bürünen işletmeler Erdemli insanının cebindekini alarak Erdemli esnafına ve ekonomisine hiçbir katkı sağlamaynalar var, nerdeyse kurumsal firmayız diyerek,  yiyecekleri yemekleri bile merkezlerinden sefer tasıyla getirtecekler. 

Tabiki Erdemli'nin kalkınmasına gelişmesine etkileri göz ardı edilemez, ama Erdemli'ye de birşeyler vermeleri Ekonomik sirkilasyona katkı sağlamaları gerek, çevremizde birçok firma maalesef böyle onun için yerli esnafımıza öncelikle sahip çıkmalıyız.

Geçtiğimiz gün Erdemli Hastane caddesine Erdemli'de bir ilk olan  MOTO GALERİ'si açan Furkan ÖZKAN'a, Ateşler Kuruyemiş'in Şubesini Erdemli Hastane caddesine açan Tuğrul KURT'a ve Erdemli'de ve Erdemli sermayesiyle iş yapıp kazandığını Erdemli'ye yatıran herkese destek verip sahip çıkmamız gerek.

Kazancınız Bol ve Bereketli olsun...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.