BİRİNCİ GENÇLİK ŞÖLENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BİRİNCİ GENÇLİK ŞÖLENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan'ın Erdemli gençliğine armağanı olan gençlik şöleni coşkuyla kutlandı. Gökkuşağı düğün salonunda gerçekleştirilen şölene gençler salona sığmadı.

Saygı duruşu ve istiklâl marşının okunmasıyla başlayan konserde ilk olarak Erdemli İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Kazım SARI konuştu. Şölene katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında Kazım SARI;

"Böyle bir hareketın mensubu olduğum için gurur duyuyorum. Bu yolda mücadelemiz belki dün kurulmuş olabilir ama bizim sevdamız, yolumuz, davamız Hoca Ahmet Yesevi’den, Taptuk Emre'den, Yunus Emre'den gelen bir Ateşten Gömlektir… İYİ GENÇLİĞİN bu davada ne kadar önemli olduğunu GÜNEŞLİ, MÜREFFEH bir TÜRKİYE'nin omurgası olduğu bilincindeyiz. Yeri geldiğinde yunus yeri geldiğinde YAVUZ olmasını biliriz… Biz ne sağcıyız Ne solcuyuz biz Türk İslam milliyetçisiyiz…  

Biliyoruz ki bu güne kadar partimizin üzerinde oynanan oyunlara üzerimize gelen baskılara rağmen Bugün burada erdemli İyi  gençlik olarak birbirimizle nasıl kenetlendiğimizi, herşeyin üstesinden nasıl geldiğimizi göstermiş bulunmaktayız." diyerek sözlerine şu şekilde devam etti.

 "BAŞKAN SERDAR ARSLAN'LA İHANETİN EN BÜYÜĞÜNÜ BOZACAĞIZ İNŞALLAH"

Salonda bulunan ikinin kişiye ve salona sığmayan ve yağmura rağmen dışarıda şölen sonrası yapılacak olan meşaleli yürüyüşü bekleyen binlerce gence yönelik seçim süreci ile ilgili olarak İYİ Gençlik üzerine oynanan oyunlara ve bu oyunlara ve kumpasa alet olanlara; ihanet içinde olanlara da değinen Kazım SARI;

"Şimdi Sizlerle Nasıl bir kumpasın içinde olduğumuzu paylaşmak istiyorum;

Herkes iyi biliyor ki geçmiş günlerde koltuk ve makam delisi bir zatı muhterem partimizden istediğini alamayınca ihanetini ortaya koyup saf değiştirdi bununla da kalmayıp kendi getirdikleri bir kaç kişiyi iyi parti gençlik kolları olarak adlandırıp saf değiştirdi politikası yaptılar. Ama bu salonda bugün neyin ne olduğunu gururla göğsümüzü gere gere gösteriyoruz. Bilinmelidir ki  beceriksizlikle ihanetin arasında,kıldan ince bir çizgi vardır. Beceremediğin halde makam mevki işgal etmek ihanetin en büyüğüdür…. Biz bu ihaneti bozduk Allahın izniyle 31 martta da BAŞKAN SERDAR ARSLAN'LA İHANETİN EN BÜYÜĞÜNÜ BOZACAĞIZ İNŞALLAH…

Ve biz biliyoruz ki siz gençlerle aşamayacağımız  hiçbir engel çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur…sn Genel Başkanımız Meral AKŞENERİN de dedigi gibi  'Bu harekat cesurların harekatıdır…' Sizde bu harekatın içerisinde oldugunuz için hepinizi ayrı ayrı kutluyor ve selamlıyorum…" dedi.

Şölende Erdemli'nin yetiştirdiği ses sanatçısı aynı zamanda İYİ Parti Erdemli Belediye Meclis Üyesi Adayı olan İrfan Uçar, Popstar Nur Cennet Uçar ve Serdar Arslan için yaptığı seçim müzikleri ile destek veren Afşinli Hakan'ın şarkıları ile coşan gençler Serdar Arslan'a sık sık tezahüratlarla teşekkür etti.

Konserin ardından Gökkuşağı Düğün Salonu'ndan İYİ Parti Erdemli İlçe Binasına kadar meşaleler ve "BAŞKAN BENİM BAŞKAN BİZİZ" "BENİM ADIM SERDAR ARSLAN" "BİZİM ADIMIZ SERDAR ARSLAN" "GENÇLERİN ABİSİ SERDAR ARSLAN" "DURMA İLERLE İYİ GENÇLİK SENİNLE" sloganlar eşliğinde eşliğinde yürüyen Serdar Arslan ve gençler çevredeki vatandaşların alkışları ve desteklerini de almaları dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.