BİR ANLIK CİNNETİN YOK ETTİĞİ AİLE TOPRAĞA VERİLDİ

BİR ANLIK CİNNETİN YOK ETTİĞİ AİLE TOPRAĞA VERİLDİ 

Mersin'in Erdemli ilçesinde tur şirketi sahibi, eşi ve 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden Murat Bayram, eşi Sultan ile çocukları Mehmet Ali ve Zeynep Bayram'ın cenazeleri toprağa verildi.

Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemenin ardından Erdemli Devlet Hastanesi'ne getirilen Bayram ailesi daha sonra Kocahasanlı Mahallesindeki baba evine getirilerek helallik istendi. Daha sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi Kocahasanlı Merkez Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından baba, anne ve çocuklar yan yana toprağa verildi.

Erdemli Belediye Meclis Üyesi Alim Evlik, Murat Bayram'ın cinnet geçmesine kendisini ve ailesini yok edecek hiçbir durumunun olmadığını, ancak bir süredir ekonomik sıkıntı içinde olduğunu bildiklerini söyledi.

Eşi v çocklarını tabanca ile öldürdükten sonra kendisi de intihar eden  Murat Bayram'ın kayın biraderi Sinan Uğuz ise eniştesinin böyle bir şey yaptığına inanamadıklarını belirterek, ''Eşi ve çocuklarını öldürüp kendisininde başına sıkarak intihar etmesini bir türlü kabullenemiyorum. Biz ailesine düşkünlüğü ile biliyor ve hep onu kendimize örnek alıyorduk'' diye konuştu.

Son günlerde ekonomik sıkıntı içinde olduğunu biliyorduk ancak bizlerle hiç paylaşım yapmazdı diyen Uğuz, ''Bizlerle bu konuları hiç paylaşmadı. Belki paylaşsa bir çıkış yolu aranırdı. Polisin incelemesini bekleyeceğiz. Şu anda konuşulanların hepsi nafile. Hem kendisine hem eşine hem de çocuklarına yazık oldu'' ifadesini kullandı.

Tabutların mezarlığa sırasıyla getirilmesi esnasında yakınları sinir krizleri geçirdi. Önce baba Murat Bayram, ardından anne Sultan daha sonra da çocuklar yan yana defnedildi.

Tur şirketi sahibi Murat Bayram (35) önceki gece eşi Sultan Bayram (30) çocukları Mehmet Ali (5) ve Zeynep Bayram(3) 'ı tabancayla öldürdükten sonra kendi kafasına da sıkarak intihar etmiş olarak bulunmuştu.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.