BİLKENT EĞİTİM KURUMLARINDAN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE UYARI

BİLKENT EĞİTİM KURUMLARINDAN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE

UYARI

  ÖSYM tarafından düzenlenen 2021 YKS sınavı 26-27 Haziran ‘da yapılacaktır.

              Kıymetli Veliler ,Sevgili Öğrenciler

              Bir sınav hazırlık maratonunun daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bilkent Eğitim Kurumları olarak bu süreçte elimizden gelen desteği öğrencilerimize vermeye çalıştık. Malum pandemi süreci her sektörde olduğu gibi eğitim sektörünü de  eğitim öğretim alanında etkilemiştir. Bu süreci kurum olarak en asgari düzeyde atlatmaya ve öğrencilerimize gereken desteği vermeye çalıştık.

              ÖSYM tarafından düzenlenen 2021 YKS sınavı 26-27 Haziran ‘da yapılacaktır. Sınava 2 milyon 607 bin 903 aday başvurmuştur. Adaylar cumartesi TYT , pazar günü ise AYT ve YDT sınavlarına gireceklerdir.

TYT ’ de 120 soru için 135 dakika

AYT ‘de 160 soru için 180 dakika

YDT’ de 80 soru için 120 dakika süre verilecektir.

Adayların sınav saatinden en az 1 saat 15 dakika önce sınav binasında hazır olması,

Adaylar sabah oturumlarında 10:00’dan sonra öğleden sonra oturumlarında 15:30’dan sonra sınav binasına alınmayacaktır.

Adaylar sınav salonlarına geçip sıralarına oturduktan sonra maskelerini çıkarabilecek. Sınava giriş belgesi ve fotoğraflı geçerli kimlik belgesi olmadan sınava girilemeyeceği unutulmamalıdır.

               Bilkent Eğitim Kurumları olarak sınavlara girecek adaylarımıza başarılar diler, emeklerinin karşılığını alabilecekleri bir sınav yaşamalarını temenni ederiz.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.