BELEDİYE KAPALI PAZAR YERİ OTOPARK HAYIRLI OLSUN

Erdemli Belediyesi tarafından yaptırılan ve kuraları çekilen kapalı pazar yeri ve otopark Kurban Bayramı sonrasında açılıyor. İnşaatı daha önce tamamlanan ancak pazarcı esnafının yoğun isteği doğrultusunda açılışı ertelenen kapalı pazar yeri nihayet vatandaşın hizmetine sunuluyor. Erdemli için modern bir kazanım olan kapalı pazar yeri, Salı ve Cumartesi günleri pazar yeri olarak, diğer günlerde otopark olarak kullanılacak. Tüm yaptıkları hizmetleri vatandaşın refahı için yaptıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kapalı pazar yeri ve otoparkın Erdemli'ye hayırlı uğurlu olmasını, pazarcı esnafına da bol kazanç getirmesini diledi.

Erdemli Belediyesi tarafından yapımı daha önce bitirilen kapalı pazar yeri ve otopark alanı, Kurban Bayramı sonrasında açılıyor. Belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde yapımıilkbaharda bitirilen kapalı pazar yeri ve otopark alanı Kurban Bayramından sonra vatandaşın hizmetine sunuluyor. Kuraları çekilen ve toplam 132 pazarcı esnafının aynı anda satış yapabileceği pazar yerinde, pazarın kurulacağı günler olan Salı ve Cumartesi günlerinde zabıta görevlilerinin sabit görev yapacağı, ayrıca 24 saat kayıt yapan güvenlik kameraları eşliğinde devamlı denetim yapılacağı bildirildi.

ÜRETİCİ KÖYLÜ PAZARI DA HİZMET VERECEK

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "3500 metrekare alana sahip olan pazar yerimiz, haftada bir günde üretici-köy pazarı olarak kullanılacak. Haftanın diğer günlerinde de araç otoparkı ve fuar alanı olarak kullanılacak. Erdemliartık sokak aralarında kurulan pazarlardan kurtuluyor. Kapalı pazar yerini kullanan esnafımızdan alınan ücretlerle, Büyükşehir yasasıyla mahallemiz olan beldelere de kapalı pazar yerleri yapacağız. Önümüzdeki üç yıl içerisinde Erdemli'nin her yerinde pazarlar kapalı pazar yerlerinde kurulacak" dedi.Belediye olarak vatandaş odaklı hizmetlerinin devam edeceğini ifade eden Tollu, kapalı pazar yerinin Erdemli'ye hayırlı uğurlu olmasını ve pazarcı esnafına bol kazanç getirmesini diledi. Tollu açıklamasının sonunda, Erdemli için bu tür projelerin sırasıyla hayata geçirileceğini kaydederken, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

ERDEMLİ'DE İLK

Kapalı Pazar yeri ve otopark projesinin Erdemli tarihinde ilk defa hayata geçirildiğine vurgu yapılan açıklamada, yine haftada bir gün hizmet verecek olan üretici-köylü pazarının da ilçede ilk olacağı kaydedildi. Kura çekimine katılan pazarcı esnafı da Erdemli'ye yapılan tüm hizmetlerin yanı sıra böyle bir pazar yerini yaptırdığı için Başkan Tollu'ya teşekkürlerini sundular.

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.