BELEDİYE HİZMETLERİ ÇERÇİLİ'DE

Erdemli BelediyesiÇerçili Mahallesinde geniş kapsamlı yol çalışması yapıyor. Belediye ekiplerimahalle sokaklarında yol açma, genişletme ve sıkıştırma çalışmaları yapıyor. Belediye tarafından gerçekleştirilen yol hizmetinden duydukları memnuniyeti ifade eden Çerçili Muhtarı Osman Ersin, " başkanımızdan Allah razı olsun" dedi. Yol çalışmalarında büyük bir gayretle çalıştıklarınısöyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "insanın olduğu her yere ihtiyaç olan hizmeti götürmeye devam edeceğiz. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunun bilinciyle var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

 

Erdemli'de yol açma ve genişletme çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Çerçili Mahallesinde bulunan tüm sokaklarda kapsamlı bir çalışma başlatan belediye ekiplerini vatandaşlar takdirle karşılıyor. Erdemli Belediyesince yürütülen yol çalışmalarında, ilçenin her köşesine uzak yakın ayrımı yapılmadan hizmetin götürüldüğü bildirildi.

Belediye ekiplerinin yol çalışmalarında büyük bir gayretle çalıştığını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, insan olan her yere her türlü hizmetin gideceğini söyledi. Konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerinin altını çizen Tollu, "bizim için kilometrelerle ifade edilen uzaklıklar sorun değil, bizim görev alanımızda olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürürüz" dedi.

Mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tolu'ya teşekkürlerini sunan Çerçili Mahallesi Muhtarı Osman Ersin, "şimdiye kadar mahallemiz böyle kapsamlı bir hizmet görmemişti. Allah başkanımızdan razı olsun" dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.