BELEDİYE ENGELLİ ÇOCUKLARI VE ANNELERİNİ UNUTMADI

Erdemli Belediyesi, Dünya Kadınlar Gününde engelli annesi kadınları unutmadı. Onay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, engelli çocuklara oyuncak hediye ederken, annelerine de dünya kadınlar günü dolayısıyla çiçek takdim etti.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Onay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan engelli çocuklar ve onların anneleriyle yakından ilgilendi. Cennetin kapısını açan anneler diye konuşmasına başlayan Tollu, "kadınlar gününde sizler ilk hediye verilecek kişilersiniz zira sizin üstlendiğiniz bu görev herkesin yapabileceği bir iş değil, ama siz Allah'ın izniyle cennetin kapısını açmış durumdasınız. Bu vesileyle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum. Sizler için Cenabı Allah'tan sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" dedi, Onay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu temsilcisi Murat Kayhan da Başkan Tollu'ya kendilerine sağlamış olduğu her türlü destek için teşekkür etti. Bu önemli günde kendilerini unutmayan Belediye Başkanı Tollu'ya teşekkür eden engelli annesi kadınlar, "Başkanımız her zaman bizim yanımızda ve destekçimiz, kendisine ne kadar teşekkür etsek az, hizmetlerinde her zaman Allah'da onun yanında olsun" dediler. 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.