BAŞKAN TOLLU'DAN FUTBOLCULARA BAKLAVA DOPİNGİ

BAŞKAN TOLLU'DAN FUTBOLCULARA BAKLAVA DOPİNGİ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grupta mücadele eden Erdemli Belediye Spor, hafta sonu evinde Ereğli Spor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Levent Arıkdoğan gözetiminde Erdemli Futbol sahasında gerçekleşen antrenmana Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kulp Başkanı Hasan Mercan ziyarette bulunarak teknik ekibe ve futbolculara baklava ikram etti.

Futbolcularla bir araya gelen Tollu futbolculardan 3. Lige çıkmak için gayret göstermeleri gerektiğini söyledi. Tollu yaptığı konuşmasında; ''Erdemli Mersin'in gözde ilçelerinden bir tanesi. 140 bin nüfusu olan bir ilçenin takımı artık 3. Ligde olmalıdır. Bunu da sizlerin başarması gerekiyor. Her maçı bir final havası içerisinde 140 bin kişinin duaları ile kazanmak için çıkacaksınız. Sizler bunu başarın Erdemli hepinizi bağrına basacaktır. Bizler sizlere , teknik ekibe ve kulüp başkanımıza güveniyoruz. Hepinizin gözlerinden öpüyor, hafta sonu yapacağınız Ereğli maçını kazanmanızı istiyoruz. Çünkü Ereğli maçı  takım için dönüm noktası. Erdemlili sporseverleri de Pazar günkü maça davet ediyor takıma 90 dakika destek olmalarını bekliyoruz'' dedi.

Kulüp Başkanı Hasan Mercan ise; Erdemli Belediye spor'u 3. Lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Sezonun  birinci devresinde yaşadığımız talihsizlikleri yeniden yaşamamak için başta teknik direktörümüz olmak üzere çok iyi transferler yaptık.  İnşallah hafta sonu yapacağımız maçı da kazanıp üst sıralara çıkacağız. Benim isteğim Erdemli halkının tek yürek olup takımımızı Pazar günü yapacağımız Ereğli maçına gelerek desteklemeleridir. Bu Erdemli'nin takımı. Hepimiz bir olalım bu takımı 3. Lige çıkaralım. Bizim isteğimiz Erdemli'nin her zaman yükseklerde, konuşulan, başarışları ile örnek olan bir ilçe olasıdır'' diye konuştu.

Belediye Başkanı Mükürrem Tollu'nun maç öncesi idmanı izleyip sporculara ve teknik heyete baklava ikram etmesi takımda sevinçle karşılandı. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile kulüp başkanı Hasan Mercan'a teşekkür etti. 

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.