BAŞKAN TOLLU VATANDAŞLARIN RAMAZAN-I ŞERİF AYINI TEBRİK ETTİ

Ramazan-ı Şerif ayı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ramazan ayının tüm dünya Müslümanları için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Önü rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden azat olan Ramazan-ı Şerif ayının kıymetinin iyi bilmesini ve huzurlu bir şekilde idrak edilmesini temenni eden Tollu, insanların bu ayda hem sağlık açısından hem de manevi açıdan dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ramazan ayı münasebeti ile yazılı bir açıklama yaptı. Mesajında Ramazan ayının herkese huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dileyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "tüm vatandaşlarımızın bu ayın bolluk, bereket ve rahmetinden azami derecede istifade etmesini diliyorum" dedi.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi yine idrak edebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Tollu, bu ayda yapılan hizmetlerin de ibadet ve dualar gibi çok değerli olduğunun bilincinde olduklarını ifade etti. Ramazan-ı Şerif ayının tüm Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz eden Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü:

ORUÇ TUTANLARA SAYGILI OLALIM

"Ramazan ayı önü rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azat olan bolluk ve bereket ayıdır. Cenab-ı Allah tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı ve yapacağımız her türlü hayır ve hasenatımızı kabul eylesin. Eğer oruç tutamıyorsak, tutanlara saygılı olalım. Herkesin içinde yiyip içmeyelim. Fakirlere yardım edelim. Ramazan ayının manevi ikliminden son derece faydalanmaya çalışalım inşallah."

Erdemli Belediyesi olarak bu yıl, camisi olmayan yerleşim yerlerine teravih çadırı kurduklarını vurgulayan Tollu, "tüm vatandaşlarımızın Ramazanı Şerif ayını tebrik ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.