Başkan Tollu, “Erdemli’ye Fizyoterapi Merkezini Açacağız”

Başkan Tollu, “Erdemli’ye Fizyoterapi Merkezini Açacağız”

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kurum ziyaretleri kapsamında Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, Doğru Cevap Eğitim Kurumu, Erdemli Yıldızlar Özel Eğitim Kursu ve Uzman Yargı Eğitim Kursu’nda öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Toplumun İhtiyaçları Kapsamında Çalışmalar Yapıyoruz

Mükerrem Tollu Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi müdürü Elmas Mavi İnan ve öğretmenlerle bir araya gelerek özel öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı. Çocukların en değerli varlıklar olduğunu belirten Tollu, onlar için yapılacak çalışmalarda destek olacaklarını söyledi. Rehabilitasyon ve kapalı yüzme havuzu talebinde bulunan öğretmenlere bu konularla ilgili çalışmalar yapılacağının müjdesini verdi.

Başkan Tollu, “Yeni dönemde rehabilitasyon merkezi ile ilgili detaylı bir araştırma yapacağız. Projelerimiz kapsamında, Erdemli ‘ye böyle bir merkez katmak görevimiz. Toplumun ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz” dedi. 

Özel Öğrencilere Psikolog Desteği

Müdür Elmas Mavi İnan’ın Erdemli Belediyesi kapsamında bulunan uzman psikologların, rehabilitasyon merkezine de gelmesini istemesi üzerine Mükerrem Tollu psikologları kuruma davet etti. Öğretmenler, özellikle velilerin zorluk çektiklerini, kabullenemediklerini ve bu aşamada psikologlara ihtiyaç olduğunu belirttiler. Mükerrem Tollu, bundan sonraki aşamalarda psikologların velilerle görüşülebileceğini, seminerler ile birlikte özel destek verilebileceğini söyledi.

Çocuklar Bizim Geleceğimiz

Özel Okullarla görüşmesinde çocukların genel durumları hakkında bilgi alan Mükerrem Tollu, çocukların iyi yetişebilmesinin her şeyden önde olduğuna dikkat çekti. Tollu, “ Çocukların eğitimi, bizim geleceğimiz. Ekonomik durumu iyi olan çocuklar bir şekilde okuyup, iyi bir üniversite kazanabiliyorlar. Bizim önceliğimiz dar gelirli ailelerin çocuklarına iyi bir eğitim vermek. Açtığımız kursta sınavla öğrenci alımının yanı sıra, kimsenin hakkının yenmemesi için gelir durumuna da bakarak hareket edeceğiz.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.