BAŞKAN TOLLU DAĞLI MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TOLLU DAĞLI MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Orman Haftası münasebetiyle Dağlı İlkokulu ve Ortaokulunun düzenlemiş olduğu etkinliği ziyaret ederek öğrenci ve vatandaşlarla birlikte ağaç dikti. Ziyaret esnasında Erdemli Belediyesi olarak okula yaptıkları hizmetleri de yerinde inceleyen Tollu, eğitime son derece büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

 

Orman Haftası münasebeti ile Dağlı İlkokulu ve Ortaokulu Dağlı mahallesinde bir etkinlik düzenledi. Öğrenciler ve velilerin katılımıyla yapılan programda yöresel ikramlarda bulunulurken, fidan dikim etkinliği de gerçekleştirildi. Programa davetli olarak katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, etkinlikler esnasında öğrenci ve velilerle birlikte ağaç dikti. Dağlı İlkokul-Ortaokul Müdürü Ramazan Özdemir, Okul Aile Birliği Başkanı Baki Tel ve Dağlı Muhtarı Ömer Keklik'in evsahipliğinde düzenlenen etkinliklere Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman, Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Karaağaçlı, Erdemli Orman İşletme Müdür Yardımcısı Hacı Veli Sarı ve Kösbucağı Muhtarı Cengiz Kaya, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Protokol ve vatandaşlarla birlikte Dağlı İlköğretim Okulu Hatıra Ormanında ağaç diken Başkan Tollu, daha önce Dağlı ilköğretim okuluna Belediye tarafından yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Eğitimin kendileri için son derece büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Tollu, bu konuda Erdemli Belediyesi olarak üzerlerine ne düşüyorsa fazlasıyla yapacaklarını söyledi. Erdemli Belediye tarihinde en çok desteğin bu konuda kendileri tarafından sağlandığını beyan eden Tollu, amaçlarının öğrenci ve öğretmenlerin rahat bir ortamda eğitim öğretim yapmaları olduğunu ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin de yapılan hizmetlerin çok değerli olduğunu bu konuda Erdemli Belediyesinin eğitime sunduğu katkılardan memnun olduklarını belirtti. Okul Müdürü Ramazan Özdemir ve Okul Aile Birliği Başkanı Baki Tel ise Erdemli Belediyesine teşekkür ederek, okulun birçok eksiğinin bu sayede tamamlandığını dile getirdiler.

Programın ardından Başkan Tollu, mahallede vatandaşlarla buluşarak bir süre sohbet etti ve vatandaşların dertlerini dinledi. Dağlı mahallesinde birçok konuda hizmet verdiklerini kaydeden Tollu, özellikle de asfalt yol konusunda bu yaz sorun kalmayacağını dile getirdi.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.