BAŞKAN KOCAMAZ SÖZÜNÜ TUTTU

BAŞKAN KOCAMAZ SÖZÜNÜ TUTTU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın geçen yıl yapma sözünü verdiği Erdemli ilçesine bağlı Sarıkaya-Kızılen Mahalleleri arasındaki 3,5 kilometre uzunluğunda 15 metre genişliğindeki yolun asfaltlandığı bildirildi.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu, yolun altyapı çalışmalarına başladıklarında Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, ''Buraya uçak pisti hassasiyetinde yol yapacağız'' demişti şimdi o yolu yaptık hayırlı olsun'' dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın talimatı ile özellikle kırsalda yapılmadık ve asfaltlanmadık yol kalmayacağını belirten Gubaroğlu, ''Yaz döneminde çiftçilerimiz yetiştirdiği ürünü rahat bir şekilde tüketiciye ulaştırmak için bozuk yollar ve toz toprakla mücadele ediyordu. Şimdi ise uçak pisti gibi yollar yapıldı. Hem bu yoldan geçen vatandaş hem de çevrede ülke ekonomisine büyük katkı sağlamak amacı ile üretim yapan çiftçilerimiz rahat edecek. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin kocamaz'ın halka verdiği sözü yerine getirdik hayırlı olsun'' diye konuştu.

Biz iyi biliyoruz ki, bu bölgede tarımın en güzeli yapılıyor ve ülke ekonomisine katkı sağlanıyor diyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu, ''Büyükşehir Belediyesi olarak bizde halkımızın alın terinin zayi olmaması ve kazancına kazanç katılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz burada güzel bir çalışma gerçekleştirdi hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Sarıkaya Mahallesi Muhtarı  Mustafa Ulak ise, yolun yapılması sözünü veren ve uçak pisti gibi yol yapılmasını sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine teşekkür ettiğini söyledi.  

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.