BAŞKAN ERDOĞAN OLDU

BAŞKAN ERDOĞAN OLDU

Erdemli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi  Olağan Genel Kurul Seçimi 3 Mart 2018 Cumartesi günü Gökkuşağı Düğün Salonunda yapıldı.

Seçime katılan 535 üyeden 504'nün oyunu alan İsmet ERDOĞAN, seçildi.

Divan Başkanlığını Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi 1. Bölge Birlik Başkanı Muhammet Yalçın'ın yaptığı, Genel Kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Başladı.

Açık oylama ve el kaldırma ile yapılan seçimlerde toplanda 1595 üyesi olan ve 995'inin faal üye olduğu Esnaf Kefalet Kooperatifi seçimlerinde iki aday yarıştı.

Adaylardan Aynı Zamanda Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı olan İsmet ERDOĞAN 504 oy alırken, Diğer aday Onur AKSAY 31 oy aldı. 

Başkan seçilen İsmet ERDOĞAN yaptığı konuşmasında ''Sayın Protokol, S.S.  Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve  Kefalet Kooperatifimizin 2018 olağan genel kurul toplantısına hoş geldiniz, değerli esanf ve sanatkar arkadaşlarım sizleri şahsım ve yönetim kurulum adına selamlıyorum.

Sayın ortaklarımız küçük Esnaflara nasıl hizmet yapılacağını bilen biri olarak bu göreve talip oldum. Uzun yıllar hizmet etmek için Hüseyin AKSAY'la bu yola baş koyduk. Görevimizi en iyi şekilde yaptık. Yapamaya da devam etmek için bu göreve talip oldum.

Bana vermiş olduğunuz bu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sizlere en iyi hizmeti vermek için yönetimimle birlikte çalışacağım'' dedi.

S.S.  Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve  Kefalet Kooperatifinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.