AK PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ESKİ MİLLİ EĞİTİMİN YERİ AKDENİZ ORTAOKULU'NA BAĞIŞLANSIN

AK PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ

ESKİ MİLLİ EĞİTİMİN YERİ AKDENİZ ORTAOKULU'NA BAĞIŞLANSIN

Erdemli'nin merkezinde bulunan Eski Milli Eğitim Müdürlüğünün bulunduğu binanın yıkılmasıyla oluşan boşluğa Erdemli Belediyesi'nin Bina yapmasına karşı çıkan AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ,

''Orası  Okula Bağışlansın yada yeşil alan olarak bırakılsın'' dediler.

Ak Parti Erdemli Belediye Meclis Üyeleri  ''Bahse konu olan 577 metrekarelik alan, Belediye Meclisine en az 5 defa geldi. Beşinde de Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri,  Mehmet Gök, Hacı Ali Serin, Yemliha Günaydın, Celil İbrahim Ersin, Abdullah Yaşar, Alpay Oktay, Mehri Bilgen, Ömer Kılıç, Mustafa Karagöz, Yakup Yılmaz, Ahmet Kurt, Adnan Dölek o alanın Akdeniz Ortaokuluna yada yeşil alan bırakılsın diye karşı çıktık, ama bizi dinlemediler.

Eğitime en büyük destek böyle olurdu. Orada eğitim, Öğretim gören öğrencilerimiz için çok büyük bir hizmet olacaktı ama, MHP'li Belediye Meclis üyelerinin sayısal çoğunlukları olduğu için bu isteklerimiz sonuçsuz kaldı dediler.

Zaman geçmiş değil, İnşallah Belediye Başkanı bu yanlıştan bir an önce döner ve orası Akdeniz Ortaokuluna kazandırılır yada yeşil alan olarak bırakılsın'' dediler.


Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.