AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur TAŞKIN’dan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur TAŞKIN’dan Kurban Bayramı Mesajı 

Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, "Hep birlikte idrak edeceğimiz Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bu bayramın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili  Ali Cumhur TAŞKIN Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bayramlar birlik ve beraberlik duygularımızın zirveye çıktığı, dargın gönüllerin barıştığı, kırgın gönüllerin tamir edildiği müstesna günlerdir. Bu günlerin kıymetini bilmeli varsa dargınlıklarımız, kırgınlıklarımız bu bayram vesilesi ile tamir etme, helalleşme yoluna gitmeliyiz. Bu anlamda hepimiz için bayramların güzel bir vesile olduğunu” söyledi.

Tüm İslâm Aleminin; bu müstesna günleri barış, huzur ve kardeşlik duyguları içerisinde kutlamaları en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Kurban bayramının dünyaya ve ülkemize huzur ve barış getirmesi temennisiyle, tüm İslam Aleminin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar tüm hemşehrilerime sağlık ve mutluluk dileklerim."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.