AK PARTİ KADIN KOLLARI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI.

AK PARTİ KADIN KOLLARI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI.

Erdemli Ak Partri Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Gökkuşağı düğün salonunda eğlence proğramı düzenledi.

Proğrama AK Parti Kadın kolları, geçmişte görev almış Kadın Kolları Başkanları ve yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Salonu hınca hınç dolduran patili kadınlar gönüllerince eğlenip günün tadını çıkardılar.

AK Parti Kolları Başkanı Şahsenem Merdin yaptığı konuşmada ''Toplumsal değişim ve gelişim kadından başlar, inancımızla  daha güzel bir Türkiye , daha güzel  bir dünya için kadınlarımızın değeri  büyüktür.  Bilinmelidir ki; kadın medeniyetin , ailenin merhametin, hayatın küçümsenemez tek gücüdür.
        15 Temmuz gecesi  kadınlarımızın gösterdiği  fedakarlıklar ve cesaret asla unutulmayacaktır.  Evinde anne, iş yerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımız ülkemizin toplumsal birlği ve dirliği için hayati rolleri ortadadır.
        Kadın yoksa anne yok, kadın yoksa çocuk yok, kadın yoksa ev yok, yuva yok, kadın yoksa dünya yok.  
'Bir erkeği eğittiysen bin kişiyi, bir kadını eğittiysen bin aileyi yetiştirmişsin.
'Biz kadına yapılan yatırımımız geleceğe  yapılan yatırım olduğu bilinciyle, kadınımızın siyasi ,  hukuki  ve sosyal alanda hak ettikleri değeri görmeleri için Biz ak partili kadınlar olarak elimizden geleni yapacağız. 
        Ülkemizdeki ve Dünyadaki tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü gönülden kutluyorum. Saygı ve sevgiyle kucaklıyorum'' dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.