AK PARTİ ERDEMLİ'DE ADAYLARINI TANITTI

AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığının  düzenlemiş olduğu Aday tanıtım programı çerçevesinde konser veren  Ayna grubu binlerce Erdemli'li yi coşturdu. Erdemli sahil bandında gerçekleştirilen konsere Ak Parti Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun, Nebi Bozkurt, Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar Partililer, Milletvekili adayları ve binlerce Erdemli'li katıldı.

Tanıtım töreninde konuşan AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Mersin'den 11 milletvekiline de talip olduklarını söyleyerek Erdemli halkının kendilerini coşkulu bir şekilde karşılamasından dolayı teşekkür etti. Taşpınar, adaylarımız açıklandıktan sonra hep birlikte ilçelerimize giderek halkımızla adaylarımızı buluşturuyoruz. Şimdi finali de Erdemli de yapıyoruz. Bizleri bu coşkulu karşılamanızdan dolayı başta ilçe başkanımız Serkan Tanrıkulu ve yönetimine çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerin desteğinizle AK Parti Mersin de birinci parti çıkacak dedi. Erdemli AK Parti İlçe Başkanı Serkan Tanrıkulu ise; AK Parti her zaman olduğu gibi Erdemli de yine birinci çıkacak. Erdemli her zaman AK Parti yi bağrına basmıştır. 7 Haziranda da yine aynı şekilde sandıklardan AK Parti yi birinci çıkartacaklarından eminim. Bütün halkımıza teşekkür ediyorum dedi.

Açılış konuşmalarının ardından 11 aday da 2 şer dakikalık konuşma yaparak kendilerini tanıttılar.tanıtım programının ardından grup ayna toplanan kalabalığa konser verdi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.