AK PARTİ ERDEMLİ KADIN KOLLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

AK PARTİ ERDEMLİ KADIN KOLLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ak Parti Erdemli Kadın Kolları Başkanlığına Seçilen Müstakime Nur VAR yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hürses Gazetesini Ziyaret ederek Limon – Portakal hediye ettiler.

Ak Parti Erdemli Kadın Kolları Başkanı Müstakime Nur VAR ’’Erdemli’de AK Parti Kadın Kolları İlçe seçimi yaparak çalışmalarımıza başladık. Daha önce partimizde görev yapan tüm Kadın Kolları Başkanlarımıza ve yönetimde bulunan, emeği geçen tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu bir Bayrak yarışıdır. Bende bu bayrağı devraldım, arkadaşlarımız la  görev yaptığımız sürece Partimizi en iyi şekilde temsil ederek partimize katkı sağlamaya çalışacağız.

Bilindiği gibi Tüm dünya pandemiden dolayı sıkıntılı bir süreçten geçmekte. Ülkemizde Sayın Cumhurbaşkanımız Başkanlığında, Sağlık Bakanımız ve tüm yetkililer pandeminin bir an önce kontrol altına alıması ve hatta bitirilmesi için gece gündüz çalışıyorlar. Bizlerde Devletimizin aldığı tedbirler kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ak Parti Erdemli Kadın Kolları Başkanlığına Seçilen  yeni yönetimimizle birlikte Erdemli’de görev yapan basın mesuplarımızı ziyaret ederek onlara bölgemizin başlıca gelir kaynağı olan Narenciye paketi hediye ettik. Sayın basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyoruz’’ dedi.

Hürse Gazetesi olarak Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Mustakime Nur VAR ve yönetimine başarılar dileriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.