AK PARTİ ERDEMLİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Son günlerde ülkemizde PKK terör vahşetini  hep birlikte yaşıyoruz. Dağlıca'da  16 TSK mensubu, Igdır'da ise 14 Emniyet Mensubumuzu Şehit verdik. Ülkemizde 7 Haziran Seçimleri sonrası oluşan siyasi tablo itibariyle tek başına bir hükümet kurulamamıştır. Muhtemel koalisyon olasılıkları da meydana gelmediği için seçimlerin yenilenmesi kararı alınmıştır. Ülkemizde oluşan bu siyasi tablo nedeni ile birçok ulusal ve uluslar arası karanlık güçler yoğun bir çalışma içerisine girerek bu durumdan menfaat sağlamaya çalışmaktadırlar. Yaşadığımız olaylar hepimizi derinden etkilemiştir. Ancak Adalet ve Kalkınma Partisinin mensupları olarak sağduyulu ve vakurlu duruşumuzu koruyacağız. Son 2 günde ilçemizde yaşanan olaylar ülkemizin ve ilçemizin menfaatine olan olaylar değildir. Bölücü terör örgütü ve yandaşlarının istediği tablo ülkenin her bir yerinde karışıklıkların çıkmasıyla birlikte halkların kendi arasında hesaplaşmaya girmesi, ülkede kamu otoritesinin kaybolarak iç savaşa sürüklenmesi arzulanmaktadır. Bölge insanımızın reflexlerini anlamakla birlikte, olayların rayından çıkmasının ülkemiz acısından hiçbir getirisinin olmayacağı açıktır.Sivil insanların kendini kamu görevlerinin yerine koyarak kimlik sorgulamaları, araç kontrolleri yapmaları ancak bölücü terör örğütünün amaçlarına hizmet etmektir. Doğu kökenli insanların evlerinin yakılması, işyerlerinin yakılması toplumsal barışa hizmet etmeyecektir. Kamuya ait yetkilerin ancak kamunun ehliyetli memurlarınca yerine getirilmesi uygun olacaktır. 

 İlçemizde yaşanan olayların bir an önce sukunete ulaşması en büyük temennimiz olup, gençlerimizin ve partililerimizin gerekçesi ne olursa olsun bu olayların içerisinde yer almaması gerektigini iyi biliyoruz.

Önceki gün akşamki olaylarda Bahadır Okçu arkadaşımız agır yaralanmış olup tedavi gördüğü Mersin Üniv. Tıp Fakültesi Hastenesinde Şehit olmuştur. Şehidimize Allahtan Rahmet ailesine ve Türk Milletine Başsağlığı diliyoruz.

Terör olaylarında şehit olan Mehmetciklerimize ve emniyet mensublarımıza Allah tan rahmet acili ailelerine sabırlar, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.