AK PARTİ ERDEMLİ GENİŞLETİLMİŞ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI..

                          AK PARTİ ERDEMLİ GENİŞLETİLMİŞ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI..

Hasan ORHAN

             Ak Parti Erdemli Teşkilatının ''Nisan Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı'' Kocahasanlı Düğün Salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.Danışma toplantısına Mersin Milletvekili Hacı Özkan,İl Başkanı Cesim Ercik,İl Kadın Kollar Başkanı Mihri Bilgen,İl Teşkilat Başkanı Erhan Contar, Silifke Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin,Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu,İlçe Kadın Kolları Başkanı Şahsenem Sezer Merdin ve yönetim kurulu üyeleri,Kadın Kolları Başkanı,İlçe Gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri,Ak Parti de daha önce görev almış İlçe Başkanları, Belediye Meclis üyelerinin yanısıra Muhtarlar ile bir çok sivil toplum temsilcileri katıldı. ''Genişletilmiş Nisan Ayı İlçe Danışma Meclisi'' toplantısına çok sayıda partilinin katıldığı gözlemlendi.

           İl Teşkilat Başkanı Erhan Contar'ın Divan Başkanlığına seçildiği toplantı, bir süre önce Hakkın rahmetine kavuşan İlçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Yılmaz Ateş' ruhuna Kur'an-ı Kerim okundu. Şehitler için yapılan saygı duruşundan sonra katılımcılar hep birlikte  İstiklal Marşı okudu.

          Toplantının açış konuşmasının başında Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik etti. Ak Parti Hükümetleri döneminde Erdemli ye yapılan baraj, gölet

Duble yol ve diğer Devlet yatırımları ile  yapılması planlanlama aşamasında olup yapılmış ve yapımı sürdürülmekte olan tüm hizmetlerle ilgili çok geniş detaylı bilgi verdi.

           Son referandumda  Erdemli'nin Türkiye ortalamasına yakın sonuç  elde edildiğini ifade eden Topçu,''Tüm teşkilat mensuplarıyla gece gündüz demeden çalışmalarımız sonucunda başarıyı elde ettiklerini. Göreve geldiğinden beri ''Halka hizmetin Hakka hizmet'' olduğu anlayışı içerisinde gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Mehmet Topçu, uzun bilgilendirici konuşmasında daha sonra şunları söyledi:

          ''15 Temmuz şehitlerimizi ve geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz değerli dava arkadaşımız Mustafa Yılmaz Ateş'i rahmetle anıyoruz. Göreve geldiğimizden beri Tüm yönetim kurulu üyeleri kadın ve gençlik kollarında mahalle Temsilciliklerine, partili üyelerimize,  gecesini gündüzüne katarak Ak Partinin başarısı için fedakarca çalışan tüm dava arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bir olalım, iri olalım,  diri olalım. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle referandum seçimlerinde  olduğu gibi her zaman başarılı olacağız.

            Önce Allah'ın izniyle Ülkemiz için hiçbir menfaat gözetmeden, şöhret peşinde olmadan hizmetlerimize devam ettik. Yüzyıl önceki neslin onurlu mücadelesi içerisindeyiz, bundan sonra da mücedelemizi kararlık ve büyük bir sorumluluk içerisinde sürdüreceğiz. Burada bir kez daha söylüyorum, her ne olursa olsun ümitsiz olmayacağız, hüzünlenmeyeceğiz yeis'e kapılmayacağız, başımızı öne eğmeyeceğiz. ''inanıyorsanız muhakkak üstünsünüz'' şiarından hareketle  Hak bildiğimiz yolda şaşırmadan sapmadan daima ilerleyeceğiz. Unutmayalım ki her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı, her kışın bir baharı vardır. Sabrederek çalışmak sabredeni mutlaka zafere ulaştıran bir irade vardır. Onun için diyorum ki, Allaha dayan Sa'ye sarıl hikmetine ram ol. Başka yol bilmem, yol varsa budur azimle çalışmak. Sizler aydınlık Türkiye'nin yüzlerisiniz. Sizler Asım'ın nesillerisiniz tıpkı Mehmet Akif Ersoy'un  dediği gibi, ''- Zulmü alkışlayamam zalimi asla sevemem. Gelenin keyfi için kalkıp geçmişime sövemem.'' Şeklinde konuştu. Mehmet Topçu nun konuşması esnasında sık sık salonda sevgi tezahüratına neden oldu.''Mehmet Topçu sen bizim her şeyimizsin'' sloganları atıldı.

          Genişletilmiş Nisan ayı Danışma Meclis toplantısında Mersin Milletvekili Hacı Özkan'ın birlik beraberlik üzerine ve seçim sonuçlarını  kutlayan konuşmasından sonra da Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik bir konuşma yaptı.

          Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik:  ''Öncelikle Tüm Teşkilatlarımız gibi Erdemli Teşkilatının da Referandum sürecinde göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı tüm partililerimizi İlçe Başkanımızı yönetim kurulu  üyeleri yürekten kutluyorum. İl teşkilatları olarak seçim süresince 90 bin kişiye bire bir ulaştık.. bu doksan bin kişiye telefon kısa mesajla ve yüz yüze görüşerek  yani anayasa maddelerini anlatan kitap, broşür, dergi ulaşmasını sağladık. Allaha şükür çalışmalarımızın çabalarımızın sonucu dört siyasi partiye  karşılık  vermiş olduğumuz olağanüstü çalışmayla büyük başarı elde ettik. Dargınlıklara  kırgınlıklara yer vermeyeceğiz içinde zerre kadar Ak Parti sevgisi taşıyan tüm kardeşlerimizle önümüzdeki seçim süreçlerinde de birlikte olacağız. Bir olacağız  birlik olacağız diri olacağız. Allahın izni ile ilk  seçimlerde Bölgemizdeki insanlarımızı Ak Belediyecikle de tanıştıracağız. Mersin'i Dünya Lideri Büyük Devlet adamı kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan'a hediye edeceğiz. Erdemli'ye Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'ında destekleriyle çok önemli hizmetlerin gelmesini  sağladık.

           Daha sonra toplantının sonunda, dilek ve temenniler dinlendi. Başarı ve başarısızlıklar değerlendirilerek eksik ve aksayan konularda yapılması gereken hususlar dile getirildi.

 

  

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.