AK PARTİ ERDEMLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ERDEMLİ KAYMAKAMI MUHİTTİN PAMUK'U ZİYARET ETTİLER.

AK PARTİ ERDEMLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ

ERDEMLİ KAYMAKAMI MUHİTTİN PAMUK'U ZİYARET ETTİLER.

Ak Parti Erdemli Belediye Meclis Üyeleri Erdemli'ye yeni atanan Kaymakam Muhittin Pamuk'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Erdemli Belediye Meclis Üyeleriyle tek tek tanışan Pamuk, Geçmişte Erdemli'de yaşadığını ve o yılları unutamadığını söyleyerek,  ''küçüklüğümde yaşadığım şehre hizmet etmek bambaşka bir duygu.

Erdemli çok değişmiş, çok gelişmiş, Limon ve portakal bahçeleriyle bildiğim Erdemli farklı bir şehre bürünmüş.

Bundan sonra görev süremizce Erdemli halkına hizmet için çalışacağım'' dedi.  

AK Parti'li Erdemli Belediye Meclis Üyeleri de ''Bizde halka hizmet noktasında, Erdemli'ye gerek atanmış gerekse de seçilmiş, yöneticilerimizle birlikte hareket ederek halkın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Bu noktada Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere tüm birim amirlerimize büyük sorumluklar düşüyor.

Ülke olarak hep birlikte zorlu bir süreçten geçmekteyiz, onun için kenetlenmeliyiz. Sayın Kaymakam'ıza yeni görevinde başarılar diliyoruz'' dediler. 

Ziyarete, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri,  Mehmet Gök, Hacı Ali Serin, Yemliha Günaydın, Celil İbrahim Ersin, Alpay Oktay, Mehri Bilgen, Ömer Kılıç, Mustafa Karagöz, Yakup Yılmaz, Ahmet Kurt ve Ak Parti Erdemli İlçe Başkan yardımcısı İsmail Ateş katıldı.


Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.