AK GENÇLİK ÇAMLI'ĞA SAHİP ÇIKTI

AK Parti Erdemli Gençlik Kolları Erdemli Çamlığında Piknik düzenledi.

Pikniğe Ak Parti Erdemli İlçe Başkanı Serkan Tanrıkulu, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Meral SARI, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayları katıldı.

Ak Parti Erdemli İlçe Başkanı Serkan Tanrıkulu yaptığı konuşmada ''Çamlığa 1 Trilyon 318 milyon TL'yi Nerye harcadıklarını kamuoyu merak ediyor. Bunları halka kalem açıklasınları gerekiyor.  Çamlığı İşleten Erdemli Belediyesi sözleşmesinin bitimiyle birlikte çamlığa yapılan tüm hizmetleri sökmüş götürmüş. Böyle hizmet anlayışı olamaz. Sanki o hizmetleri kendi ceplerinden yapmışlar gibi hareket ediyorlar. Çamlığı adeta harabeye döndürmüşler. Sizin hizmet anlayışınız böylemi, biz inşallah Çamlığımıza sahip çıkarak şahıslara değil millet için çalışmalar yapacağız'' dedi.

Gençlik Kolları Başkanı'na Süpriz Doğum Günü

Ak Parti Erdemli Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arı DÖLEK'e Ak Parti Gençlik Kolları Doğum günü Süprizi yaptı.

Üzerinde AK Parti Logolu Doğum Günü Pastası hazırlayan gençler başkanlarının doğum gününü kutladı.

AK Gençler yaptıkları açıklamada

''Ak Gençlik çamlığa sahip çıktı . 
Erdemli belediyesinin adeta harap ettiği Erdemli Çamlığını yeniden canlandırmak adına gençlik kollarının düzenlediği piknik programı miting havasında geçti belediyenin harap ettiği yerlere geleceğimizin simgesi olan fidanlar dikildi çocuklar ise Erdemli Belediye Başkanından söktükleri parkları geri istediler bu güzel günde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz'' dediler.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.