AHMET KILINÇ YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ..

                                        KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİNİN

                 3.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI?

                AHMET KILINÇ YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ..

               Erdemli Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nin 3. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Dernek Başkanlığına yeniden Ahmet Kılınç seçildi.

              Dernek binası Tolantı salonunda yapılan genel toplantısında, Şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın okunmasından sonra,Genel kurul açılış konuşmasında,üyelere dernek çalışmaları ile ilgili bilgi veren Ahmet KILINÇ, ''-Bir sivil toplum kuruluşu olarak geçtiğimiz dönemde derneğimizle ilgili yapıcı ve tanıtıcı faaliyetlerde bulunduk.yaptıklarımız ve yapamadığımız etkinlikler varsa da önümüzdeki dönemde yeniden seçilecek olan yöndetim kurulunda karar almak suretiyle,Erdemli Çamlığında, yemekli  tanışma kaynaşma etkinliği yapma düşüncemiz vardır.Derneğimiz üyelerini bir  araya toplamak birlik beraberlik duygusunu pekiştirmek üzere özel günlerde bir araya gelmek üyelerimizin sorunlarını  dinleyip çözüm aramak hedefimiz olacaktır.'' dedi

              Çay içilerek, tanışma ve güzel sohbetlerle tam bir birlik beraberlik havası içinde  gerçekleştirileren  genel kurul toplantısına katılan üyelere pasta ve çeşitli tatlılar ikram edildi.Üye sayısı günden güne hızla artan ve bölgesinde güçlü bir sivil toplum kuruluşu olma yolunda emin adımlarla gelişen Erdemli Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nin Olağan 3. Genel Kurulunda tek aday seçime giren Ahmet KILINÇ oy birliği ile yeniden Başkan seçilerek tekrar güven tazelemiş oldu.

            Genel kurul seçiminde yönetim kurulu asil üyeliklerine: Ahmet KILINÇ, Adem KÜÇÜK, Hüseyin IŞIK, Şemsettin KURA,Ömer ÇAM.

            Denetim kurulu asil üyeliklerine ise : Nofel ÖZSAN, Onur ÖZTEN ve Osman ŞİRİN seçildi.

           Dilek ve temennilerden sonra katılımcı ve davetlilere bir teşekkür konuşması yapan Ahmet KILINÇ :  özetle şunladı söyledi: ''-yıllardır özlemini çektiğimiz bir araya gelebilme,birlikte bir şeyler yapabilme,beraber yürüyebilme,bir çatı altında kenetlenebilme, gurbetteki hemşerilerimiz sizlerin destek ve katkıları ile hep birlikte buralarda diktiğimiz bu fidanı, derneğimizi, en iyi  şekilde  el ele, gönül gönüle yaşatmak ve yönetmek  amacındayız. Aş için,iş için, okumak için memleketten kopup gelmiş,işcisinden patronuna,öğrencisinden Akademisyenine,siyasetçisinden bürokratına,her kesimden insanımızın hizmetinde olacak ve layık olmaya çalışacağız.'' dedi

               

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.