AHMET ARI DÖLEK HIZLI BAŞLADI

AHMET ARI DÖLEK HIZLI BAŞLADI

ERDEMLİ SPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI ve FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU AV.AHMET ARI DÖLEK SPOR CAMİASINA HIZLI GİRİŞ YAPTI

ASBAŞKAN AV. AHMET ARI DÖLEK "FUTBOL OKULLARIMIZ YAZ-KIŞ DEVAM EDECEK, HEDEFİMİZ ALTYAPIDAN YILDIZ OYUNCULAR YETİŞTİRİP TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRMAK" dedi,

Asbaşkan Av. Ahmet Arı DÖLEK konuşmasına"Altyapısı olmayan Amatör Kulüpler KAPANMAYA MAHKÛMDUR, amatör sporun ruhuna hitap edeceğiz, liglere kendi yetiştirdiğimiz Erdemlimizin çocukları ile katılacağız" diyerek başladı.

ASBAŞKAN AV. AHMET ARI DÖLEK göreve başlar başlamaz halen devam eden Erdemli Spor Kulübü Futbol Okulu çalışmalarını tesislerde izledi ve teknik heyetten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından futbol okulunda çalışma yapan genç yeteneklere kendi elleri ile tatlı ve çikolata ikram ederek başarı dileklerinde bulundu. Asbaşkan Ahmet Arı DÖLEK "işte geleceğin yıldızları, Türk Futboluna yön verecek futbolcular" diyerek futbolun teknik hocaları Antrenörler Oktay MAVİ ve Hakan KASAPÇI'yı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Asbaşkan DÖLEK, "çalışmaların aralıksız devam etmesi için Erdemli Spor Kulübü yönetimi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağız; genç, dinamik, eğitimli, örf-adet, gelenek-göreneklerini yaşayan ve bilen, zinde başarılı bir gençlik yetiştireceğiz" dedi.

ERDEMLİ SPOR ASBAŞKANI AV. AHMET ARI DÖLEK, "AMATÖR PORUN RUHUNA HİTAP EDECEĞİZ, AMATÖRDE PARA İLE FUTBOLCU OYNATMAYA SON VERECEĞİZ, ERDEMLİ SPOR'DA ERDEMLİNİN YETİŞTİRDİĞİ KENDİ ÇOCUKLARIMIZ MÜCADELE EDECEK" dedi.

Asbaşkan Av. DÖLEK, ayrıca "futbol okullarımız U-13, U-15, U-16 ve U-19 kategorilerinde 60 öğrenci ile çalışmalarına devam etmektedir. 2002 doğumlu gençlerden 2009 doğumlu olan gençlere hitap eden futbol okulları yaz-kış devam edecek olup, tecrübeli antrenörlerimiz, beden eğitimi öğretmenleri Oktay MAVİ ve Hakan KASAPÇI önderliğinde yıldız futbolcular yetiştirmeye devam edeceğiz" diyerek sözlerine devam etti.

Konuşmasını futbol okullarında eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerin kurs bitirme diplomalarını ve hediyelerini yeni yılın ilk haftasında vereceklerini belirterek devam eden Asbaşkan Ahmet Arı DÖLEK, "bu vesile ile 2016 yılının ülkemize, milletimize, İslam alemine, Erdemlimize ve sporcularımıza hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ederim" diyerek konuşmasını bitirdi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.