30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki kahraman ordumuzun vatanın her köşesinde sabırla ve derin bir inançla sürdürdüğü mücadeleyi destansı bir zaferle taçlandırmasının, Yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun.
'Bugün bizlere düşen, çok zor şartlar altında, büyük fedakarlıkla kazanılan Kurtuluş Savaşı ve bu destansı mücadele ardından kurulan Cumhuriyet'i birlik ve beraberliğimizi koruyarak, güven ve istikrar ortamı içerisinde gelecek nesillere nakletmektir.
Ülkemiz, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimini Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve Hükümetimizin dirayeti ve milletimizin iradesiyle bertaraf etmiştir. Sonrasında da PKK'nın Elazığ, Bitlis, Van, Gaziantep, Artvin ve Cizre'deki alçak saldırıları; milletin iradesini, bütünlüğünü ve demokrasimizi hedef almıştır.
Ecdadımızın o zorlu günlerde Vatan için yekvücut olduğu gibi, içinde bulunduğumuz bu günlerde de , ülkemizin doğusundan-batısına, kuzeyinden-güneyine birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu hissetmemiz gerektiği kanaatindeyim. Geçmişte olduğu gibi bugün de aziz milletimiz karşılaştığı tüm engelleri, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla aşmaya devam edecektir.

15 Temmuz gecesi, beraberliğimizi ve huzurumuzu bozmaya çalışanlara karşı verdiğimiz dersi bugün de vereceğimize yürekten inanıyoruz.
Hep söylediğimiz gibi terörün dili, dini, ırkı ve mazereti yok. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Biz millet olarak yaşanan tüm olaylarda dimdik ayakta kaldığımızı hep gösterdik. Bilinmelidir ki, yine ayaktayız ve teröre karşı etkin mücadelemiz devam edecektir.

Bu anlayış çerçevesinde, 30 Ağustos Zaferi'nin 94. yıl dönümünü kutluyor, şehit ve gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Veli COŞKUN-Hürses Gazetesi

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.