1. SIRA ADAYI GİBİ ÇALIŞIYORLAR

AK ADAYLAR HIZLI BAŞLADI

AK PARTİ MERSİN 6. ve 7. SIRA ADAYLARI ALPASLAN GÜRGENÇ VE HALİT ÇORTUL

1. SIRA ADAYI GİBİ ÇALIŞIYORLAR

Kayacı Mahallesinde halka hitap eden Alpaslan Gürgenç ve Halit Çortul, Kayacı'da Bakan gibi karşılandılar.

AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çalışkaner tarafından  Kurban Kesilerek Karşılanan AK Parti Mersin Milletvekili Adaylarını kayacı halkı bağrına basarak destek sözü verdi.

 

1 Kasım genel seçimleri çalışmaları için sahaya inen AK Parti Mersin Milletvekili adayları merkezde ve ilçelerde çalmadık kapı bırakmıyor. Halkın gösterdiği ilgiden memnun olan AK adaylar, tek düşüncelerinin AK Partinin yeniden tek başına iktidar olup ülkeye ve memlekete hizmet etmek için çalıştıklarını belirttiler.

AK Parti Mersin Milletvekili Adayları Alpaslan Gürgenç ve  Halit Çortul, Silifke ve Erdemli'de sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında Silifke, Erdemli Sanayi Esanfı ve  Mahalleleri gezerek  halkın  sorun ve taleplerini dinledi. 

ÇORTUL  "HALKTAN ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ"

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Halit Çortul  "Biliyorsunuz 7 Hаzirаn'dа yаpılаn sеçimlеr sоnucundа tek başımıza iktidar olamadık. Gеnеl Bаşkаnımız vе Bаşbаkаnımız Sаyın Ahmеt Dаvutоğlu kоаlisyоn hükümеti kurmаk için içtеnliklе yürüttüğü çаlışmаlаr, HDP'nin sırtını tеrörе dаyаmаsı, CHP vе MHP'nin uzlаşmаz tutumlаrı sеbеbiylе hükümеt kurulаmаdığı için аnаyаsаl zоrunluluk gеrеği 1 Kаsım'dа sаndık bаşınа gidеcеğiz, Milletvekili adaylarımızın açıklanmasının ardından çalışmalarımıza başladık ve kenti karış karış dolaşıyoruz.  Çok güzel tepkiler alıyoruz. Halkımız bundan önceki sonuçlardan ve ülkenin gidişatından memnun değil. Yapılan yanlışlardan kendileri de rahatsız. Dolayısıyla 1 Kasım seçimlerinde AK partiye ciddi bir destek vereceklerini düşünüyorum. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamaya özen gösteriyoruz. Önümüzdeki seçimler ülkemiz ve ilimiz için çok önemli. Vatandaşlarımızın ülkemizin geleceği için, ülkenin siyasi ve ekonomik istikrarı için AK Partiye teveccüh göstermelerini istiyoruz. Tek amacımız tek başına ve güçlü bir iktidarla hem ülkeye hem de Mersin'e hizmet etmektir. Bu bakımdan da 1 Kasım seçimlerinde sizlerin desteğini bekliyoruz inşallah" diye konuştu. 

GÜRGENÇ : "MUHALFETİN ÜLKEYİ YÖNETME GİBİ BİR GAYESİ YOK"

Çalışmalarına Silifke'den başlayan Alpaslan Gürgenç'te halkla kucaklaşarak çalışmalara başladı. 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde halkın  AK Partiye destek olunmasını isteyen Gürgenç , AK Parti iktidarının son 13 yılda yaptığı hizmetlerin inkar edilemeyeceğinin altını çizerek, "Yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi ve ülkedeki huzur ve istikrar ortamının yeniden tahsisi için mutlaka 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye oy verilmesi gerekiyor. Seçim çalışmalarımız sırasında halkımızın bizlere gösterdikleri ilgi partimize destek olacakları düşüncesiyle bizleri sevindirmektedir. Allah nasib ederse 1 Kasım sonrası tek başına iktidar olmuş bir AK Parti'nin Milletvekili olarak Erdemli ve Mersin'e hizmet etmeye gayret edeceğim. Milletimizle her ortamda buluşmaya devam edeceğiz, her şeyi istişare edeceğiz. Göz göze, gönül gönüle, diz dize olacağız. AK Parti  kadroları Türkiye'nin her yerinden icazet almış, milletimizin temsil kabiliyeti en yüksek kadrosudur ve bu hep böyle olmuştur. Hiç tartışmasız 81  ilde olduğu gibi Mersinde'de  seçimlerin birinci parti ve kazananı AK Parti olacaktır. Sizler de görüyorsunuz mecliste bulunan muhalefet partilerinin ülkeyi yönetme gibi bir gayesi yok. Onların tek var olma sebebi muhalefet etmek çünkü bu ülkeyi yönetmek gibi bir kapasiteleri yok. Bu yüzden kardeşlerim yine tek çıkar yol AK Parti'yi tek başına iktidar yapmaktan geçiyor" dedi.

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.