GÜNDEM Haber Girişi : 31 Mayıs 2024 10:25

SULTAN AKIN 4/C SINIFI ÖĞRENCİLERİN KİTAP SEVİNCİ

SULTAN AKIN 4/C SINIFI ÖĞRENCİLERİN  KİTAP SEVİNCİ
SULTAN AKIN 4/C SINIFI ÖĞRENCİLERİN KİTAP SEVİNCİ

SULTAN AKIN 4/C SINIFI ÖĞRENCİLERİN  KİTAP SEVİNCİ

Veli COŞKUN

Erdemli Sultan Akın 4/C sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri  Belkıs GÜNAR’ın teşfikiyle yazdıkları kitabın baskısı tamamlandı.

Erdemli Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük Sultan Akın İlkokulu öğrencileri  4/C sınıfını ziyaret ederek öğrencilere kendi yazdıkları kitapları verdi. Kitapları ilk defa gören öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunuyordu.

 Erdemli Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük ’’Sultan Akın İlkokulu  4/C Öğretmeni Belkıs Günar hocamı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel bir eser ortaya çıkarmışlar, inşallah devamı gelir, hepsinin gözlerinden öpüyor başarılar diliyorum’’ dedi.

Her öğrencinin bir sayfa halinde yazarak tamamladıkları kitabı tanıtan Belkıs öğretmen öğrencilerimile gurur duyuyorum. Öğrencilerimizin hepsi pırlanta gibi, içlerinden geçenleri yazıya dökerek güzel bir eser ortaya çıkardık, bende bu eseri düzenleyerek kitap haline dönüştürdüm. Benim için çok büyük bir mutluluk. Bizlere destek veren Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Açıkyörük’e, Okul Müdürümüz Mehmet Taş’a ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.