ERDEMLİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI VELİ GÜNDÜZ GÖREVE BAŞLADI

ERDEMLİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI VELİ GÜNDÜZ GÖREVE BAŞLADI

Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Özkan’ dan boşalan Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Manavgat Cumhuriyet Savcısı Veli Gündüz Başsavcı olarak atandı.

Yeni görevine başlayan Gündüz’e Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Erdemli Hürses Gazetesi sahibi Veli Coşkun, Anadolu Ajansı Erdemli Muhabiri Derviş Çömez, Sabah Gazetesi Erdemli Temsilcisi  ve Erdemli Ajans Com.Tr Haber sitesi sahibi Durhasan Şahin, Demirören Haber Ajansı Muhabiri Ali Rıza Eren, TRT ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Hüseyin Yıldız, Mersin Beyazgündem gazetesi sahibi Süleyman Taş, Erdemli Manşet Gazetesi sahibi Hamdi Mutlu ile birlikte hoş geldin ziyaretinde bulundu. Sayın Başsavcımız Veli Gündüz’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

ÖZGEÇMİŞİ

Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Veli Gündüz’ün özgeçmişi.

1976 yılında Konya’nın Beyşehir ilçesinde doğan Gündüz, ilk orta ve lise eğitimini Beyşehir ilçesinde tamamladı.

Veli Gündüz, Üniversite eğitimini ise Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Okul bitiminde kamu kurumlarında 12 yıl Avukatlık yaptı.

2014 yılında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Veli Gündüz, daha sonra Çeşme ve Manavgat Cumhuriyet Savcılıkları görevinde bulundu. 2022  yılı Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile Manavgat Cumhuriyet Savcısı iken Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. Gündüz evli ve iki çocuk babası.

Hürses Gazetesi olarak Başarılar dileriz.

  • 1 / 1 ERDEMLİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI VELİ GÜNDÜZ GÖREVE BAŞLADI 0