GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ocak 2015 10:47

Çok sevdiği sokak köpekleri ölümüne neden oldu

Çok sevdiği sokak köpekleri ölümüne neden oldu
Erdemli ilçesinde, parkta arkadaşları ile dolaşırken sokak köpeklerinin kendisine havlamasından korkan ve kaçmak isterken yere düşen 14 yaşındaki lise birinci sınıf öğrencisi Büşra Şeker (14) hayatını kaybetti.

Çok sevdiği sokak köpekleri ölümüne neden oldu

 Erdemli ilçesinde, parkta arkadaşları ile dolaşırken sokak köpeklerinin kendisine havlamasından korkan  ve kaçmak isterken yere düşen 14 yaşındaki lise birinci sınıf öğrencisi Büşra Şeker (14) hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Erdemli sahil bandı parkı belediye zabıta noktası önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Büşra Şeker ve beraberinde 4 kız arkadaşı parkta yürürken, parkta bulunan sokak köpekleri öğrencilerin üzerine doğru gelerek havlamaya başladı. Havlamadan korkan kızlar kaçmaya başladılar. Köpeklerden  kaçmak isteyen Kocahasanlı Anadolu Lisesi 9/E Sınıfında okuyan 14 yaşındaki Büşra Şeker ayağının takılması sonucu kaldırıma düştü. Ağzından ve kulağından kan gelen Büşra Şeker'in arkadaşları babası Mustafa Şeker'i arayarak bilgi verdi.

Kızının kanlar içinde cansız yattığını gören baba aracı ile Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Şeker, yapılan müdahalelere karşı kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Akdeniz Mahallesi Mercangülü sahil sitesinde oturan baba Mustafa Şeker(48)  3 çocuğundan sonuncusu olan Büşranın ölümü arkadaşlarını da şok etti. Büşra Şeker'in okul arkadaşları Arzu Akça ve Emine Sunay ise; Büşra köpekleri çok severdi. Köpeklerden korkması ve kaçarken düşüp ölmesi bizleri çok üzdü. Halbu ki sözellikle sokak köpeklerini çok sever onlara yiyecek verirdi. Çok sevdiği sokak köpeklerinin kendisine havlayarak ölümüne sebep olmaları bizleri üzdü''  dediler.

Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğünde Polis memuru olarak çalışan Büşra Şeker'in Babası Mustafa Şeker ise; ''Kızım hayvanları çok severdi. Olayın olduğu anda kızım arkadaşları ile parkta yürürken sokak köpekleri havlamış. Köpeklerden korkan kızlar kaçmak istemiş. Benim kızım da kaçarken ayağı takılmış ve kaldırıma düşmüş. Aradılar kızımı hastaneye ben kaldırdım ama yavrumu kurtaramadım. Hastaneye Çok sevdiği köpeklerin kızımın ölümüne sebep olması çok üzücü'' diye konuştu.

Adana Adli tıp kurumunda otopsisi yapılan Büşra Şeker'in cenazesi Erdemli Türbe mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Türbe mezarlığında toprağa verildi. Büşranın ailesi ve okul arkadaşları gözyaşları döktü.


Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.