GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ağustos 2018 11:47

Şimdi Yaz Spor Okulu zamanı

Şimdi Yaz Spor Okulu zamanı
Şimdi Yaz Spor Okulu zamanı SPORUN ADRESİ: ERDEMLİ BELEDİYESİ Erdemli Belediyesi çocukları ve gençleri farklı spor aktiviteleriyle buluşturarak zamanlarını verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlediği Yaz Spor Okullarını kırsal alan

Şimdi Yaz Spor Okulu zamanı

SPORUN ADRESİ: ERDEMLİ BELEDİYESİ

Erdemli Belediyesi çocukları ve gençleri farklı spor aktiviteleriyle buluşturarak zamanlarını verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlediği Yaz Spor Okullarını kırsal alanlarda da gençlerle buluşturdu.

 

ERDEMLİ BELEDİYESİ İLE BU YAZ ÇOK GÜZEL GEÇECEK

Sportif anlamda birçok mahalleye başta futbol sahaları olmak üzere voleybol, basketbol ve tenis kortları kazandıran çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp gelecekte ülkemizi temsil edecek ve başarı elde edecek gençlerin yetişmesini hedefleyen Erdemli Belediyesi, kentin spor alanında en iyi yerlere gelmesinde önemli adımlar atmayı sürdürürken, Avgadı'da yaz spor okullarının açılmasıyla çocuklar ve gençler için yaz çok güzel geçecek.

SPOR EĞİTİM VE EĞLENCE BİRARADA

Erdemli Belediyesi bu yaz da Erdemli'de çocuklar ve gençler için dolu dolu bir Yaz Spor Okulu programı hazırladı. Erdemli Belediyesi, spor, eğitim ve eğlencenin bir arada olduğu Yaz Spor Okulları'yla çocuklar, yaz dönemi boyunca değişik branşların yanı sıra futbolda da yeteneklerini sergileyebilecek fırsat sunuyor. 6-12 ve 12-19 yaş grubunda bulunan gençler Avgadı'da spor yapma imkanına kavuşacak ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek yeteneklerini keşfedecek.

TOLLU: GENÇLERE YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

'Sporun her dalında Erdemli Belediyesi'ni zirveye taşımak ve gençlere şans tanımak istiyoruz' diyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, herkesin, özellikle de genç sporcuların spor yapmaları için Erdemli'nin birçok bölgesine spor tesisleri kazandırdıklarını aktararak, çalışarak gidilen her yolda başarının mutlaka geleceğine işaret etti. Başkan Tollu, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak sportif aktivitelere kültüre sanata yönlendirmek amacıyla her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceklerini spora ve sporcuların yanı sıra kente sportif anlamdaki yatırımların süreceğini kaydetti.

SPORCU DOSTU: MÜKERREM TOLLU

Erdemli Belediyesi'nin sportif anlamda da gençlere sunduğu imkanlarla takdiri hak ettiğini dile getiren vatandaşlar Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun 'sporcu dostu' olduğunu ve gençlere yönelik yaptığı yatırımlarla çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini vurguladı.

ABDULLAH TOP: BAŞKAN TOLLU, GENÇLERE BÜTÜN İMKANLARI SAĞLIYOR

Abdullah Top adlı vatandaş, Belediyenin spor konusunda çok önemli işler başardığının altını çizerek, "Belediyemizin çalışmalarını destekliyoruz. Futbola meraklı olan çocuklarımızı değerlendiriyorlar, yeteneklerini keşfediyorlar ve bütün imkanları sağlıyorlar. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

SÜLEYMAN KAVZAK: BAŞKAN TOLLU, YAYLADA GENÇLERİN SIKINTISINA ÇARE OLUYOR

Süleyman Kavzak adlı vatandaş ise Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun gençler ve çocuklar adına faydalı projeler gerçekleştirdiğini belirterek, "Yaz spor okulları etkinliği için öncelikle belediye başkanımız Mükerrem Tollu beye çok teşekkür ediyoruz. Yaz sezonunda çocuklarımız yaylada yapacak bir etkinlik olmadığı için sıkılıyorlar böyle bir etkinlik olması hem çocuklarımız için hem bizler için son derece yararlı. Bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyor ve destekliyoruz. Belediyemize başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.