GÜNDEM Haber Girişi : 09 Ocak 2015 13:46

SEÇİMLERE MÜDAHİL OLMADIM

SEÇİMLERE MÜDAHİL OLMADIM
MİLLETVEKİLİ SAYIN PROF. DR. NEBİ BOZKURT'TAN KAMUOYUNA DUYURU

23.12.2014 tarihinde yapılan Erdemli Ziraat Odası delege seçimlerinde yapıldığı iddia edilen birtakım usulsüzlüklerin örtbas edilmesi için Sn. Kaymakamımıza baskı yaptığım şeklinde yapılan dedikodular bütünüyle yalandır. Biz her zaman haktan ve adaletten yana olduk.

Sayın Kaymakamımız Osman Taştan Bey birilerinin telkiniyle hareket edecek bir kişi değildir. Ancak Ziraat Odası Delege seçimlerinin kendi aleyhlerine sonuçlandığını düşünen bazı kimseler seçimlere gölge düşürmek için bir takım yalan iddialarda bulunabilirler. Bizim bu konulara müdahil olmamız asla söz konusu olamaz. Yapılan delege seçimlerinde ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığı ile alakalı olarak Sn. Kaymakam İlçe Tarım Müdürüne talimat vermiş ve gereğinin yapılmasını istemiştir.

Sonuç olarak Erdemli Ziraat Odası delege seçimlerine asla müdahil olmadım. Buna rağmen bir takım yalan haberlerle yıpratma politikası güdenleri kamuoyunun vicdanına havale ediyorum.

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.