GÜNDEM Haber Girişi : 11 Şubat 2015 10:15

MUSTAFA ÖZTÜRK AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

MUSTAFA ÖZTÜRK AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU
MUSTAFA ÖZTÜRK AK PATİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

MUSTAFA ÖZTÜRK AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

7 Haziran Seçimleri startı verildi.

10 Şubat'ta aday olacak kamu görevlileri için istifa züreci bitti.

AK Parti'den de ilk Resmi açıklama Erdemli'den geldi.

Alata Araştırm Camii İmamı Mustafa Öztük AK Parti'denh Aday adayı olduğunu Bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuyla paylaştı.

Kendince neden aday adayı olduğunu açıklayarak seçim startını verdi.

Alyans Düğün salonunda Ak Parti seçmeniyle tanıtım toplantısında bir araya gelen Mustafa Öztürk,"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi milli değerlerine bağlı teşkilatlarda yetişmemiz, tarihi şuurumuz ve inancımızın bize yükledikleri, coğrafyamızın ve milletimizin bize yükledikleri, bugüne kadar yaptığımız yerel hizmetlerimizi genele yaymak daha geniş bir alanda hizmet etmek amacıyla siyaset sahnesine çıktık." Dedi.

Toplumumuz arasındaki kültürel ve etnik farklılıklar bazı odaklar tarafından tahrip edilerek büyük çatlaklara dönüştürülmek istenmiş ve kısmende başarılı olunmuştur diyen Öztürk, Ülkemizde şuan sürdürülmek istenen sıkıntılar bu çatışmaların bir sonucudur. Ülkemiz üzerinde farklı düşünceleri olan bu odaklar değişik yollarla (tv, internet ve sözde dini sohbetlerle) manevi ve ahlaki değerlerden toplumumuzu uzaklaştırmaya çalışmaktadır. Yaşanan bu sıkıntılar bizi "Kardeşliğimizi ortak değerlerde nasıl buluşturabiliriz?" düşüncesine itmiştir.

Öztürk,"Ülkemizin daha iyi yerlere gelmesine, Türk Milletinden çok, İslâm aleminin ihtiyacı var. Osmanlı imparatorluğunun yıkılmasıyla, yetim kalan İslam alemi çok acılar çekti ve halâ çekmektedir. Osmanlı, Müslümanlara abilik yapıyordu. İslâm alemi bir kurtarıcı bekliyor. Ben, bu kurtarıcının Türkiye olacağına canı gönülden inanıyorum. Bu inancımın gerçekleşmesi, ülkemizdeki istikrarın ve Ak Parti yönetiminin kalıcı olmasına bağlıdır. Bu inançla AK parti saflarındayım. 2002 den bu zamana kadar geçen süre içerisinde AK parti iktidarı ile ülkemizde çok güzel gelişmeler oldu. Ama hala yapılacak çok şeyler var. 7 Haziran 2015'de Türkiye bir kez daha sandık başına gidecek. Yeni Türkiye yolunda yapılacak olan bu seçimlerde Ak Partinin 2013 vizyonunu belirleyecek Ak kadroların belirlenmesi ülkemizde gerçekleştirmek istediğimiz güzelliklerin ve en önemlisi yeni bir anayasanın yapılabilmesi için hepimize çok büyük görevler düşmektedir. Siyaset yoluyla milletine hizmet edebileceğini düşünen hiç kimsenin bu mesuliyetten imtina etme hakkı yoktur. " dedi.

Öztürk, "Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Yeni Türkiye diyor, daha güçlü bir Türkiye diyor, daha müreffeh, daha zengin bir Türkiye diyor, daha itibarlı, demokrasi standartları daha yüksek bir Türkiye hedefi için gecesini gündüzüne katıyor. Başbakanımızın vermiş olduğu bu gayrete omuz vermek, gayrette yük almak, hizmet kervanında yer almak herkes gibi hepimizin vazifesidir." İfadelerini kullandı.

Ülkede bir siyasi iktidar varsa ve Türkiye bulunduğu bölgede lider ülke konumundaysa ben AK Parti'nin 2023 ve 2071 hedeflerinde olması gerekiyor diye düşünüyorum bu doğrultuda da bizimde Mersin'imiz ve Erdemli'miz için düşündüğümüz çalışmalarımız var. Siyaset sahnesine çıkarken hazırlıklarımızı yaptık dersimize çalıştık bunlar ileriki zamanlarda tek tek detaylarıyla halkımızla paylaşacağız. Mersin'i sosyo-ekonomik ve sosyo kültürel anlamda ayağa kaldıracak heyecan verecek çalışmalarımız inşallah hayata geçtiğinde güzellikleri sizlerle beraber yaşayacağız." Dedi.

Mustafa Öztürk,"Bugüne kadar Mustafa hoca olarak iyi günümüzde kötü günümüzde beraber olduk. Birbirimizin Sevinçlerini paylaştık dertlerimize ortak olduk. Bundan sonrada inşallah hep beraber olacağız. Ak Partinin 2023 ve 2071 hedeflerine sizlerle beraber ulaşacağız. Bu hedeflere ulaşma adına bugün Milletvekili Aday Adayı olarak karşınızdayım desteklerinizi bekliyorum" dedi.

Mustafa Öztürk'ün Açıklamasına AK Partili Bazı Belediye Meclis üyeleri, eski yöneticiler ve AK Parti Mersin Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen katılırken, AK Pati İlçe yönetiminde kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Veli COŞKUN - Hürses Gazetesi olarak Mustafa Öztük'e başarılar diliyoruz.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.