GÜNDEM Haber Girişi : 24 Nisan 2023 09:49

“Miting Gibi Bayramlaşma”

“Miting Gibi Bayramlaşma”

“Miting Gibi Bayramlaşma”

Tüm Türkiye Bayram coşkusu yaşıyor, bayramlaşma programları bir biri ardına düzenleniyor. Mersin Erdemli’de Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına vatandaş yoğun ilgi gösterince program miting havasına dönüştü.

Mersin Erdemli’de her yıl geleneksel olarak yapılan bayramlaşma programında vatandaş tek yürek oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma programına yediden yetmişe vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili adayları ve teşkilat sorumluları halkla buluştuğu programda ise coşku hâkimdi.

Vatandaşa her koşulda dürüst davrandıklarını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ Kutlu dergâhımızın önünde Erdemli halkıyla birlikte taçlandırmanın, bu bayramı birlikte eda etmenin mutluluğu, hazzı ve maneviyatı içerisindeyiz. İnsanları kategorize etmeden insanların tamamını kucakladığınızda Cenab-ı Hak bizim yolumuzu gerçekten açıyor. Birlikte rahmet vardır, ayrılıkta azap vardır diye buyuruyor. Biz birlikten yana olacağız, beraberlikten yana olacağız, kardeşlikten yana olacağız. Biz birkaç tane milletvekili çıkarırız, bu aziz milletin aldatanı oluruz düşüncesiyle asla ve kata hareket etmedik, etmeyeceğiz. Devlet düşmanlarıyla, bayrak düşmanlarıyla, asla ve kata bir olmayız. Askerlerimizi, polislerimize silah sıkanlarla, ülkenin üniter yapısını tartışanlarla, Türklüğü anayasadan çıkaracağız diyen şerefsizler ve onların yancılarıyla asla bir olmayacağız” diye konuştu.

Programda konuşma yapan MHP Mersin Milletvekili adayı Serdar Soydan, “Erdemli’nin aslanı Mustafa Akın’a sahip çıkacak mısınız? Türk dünyasının sahibi Devlet Bahçeli’ye sahip çıkacak mısınız? Türkiye Cumhuriyetimizin devleti Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacak mısınız? Allah sizden razı olsun, Allah birliğimizi, dirliğimizi,  daim eylesin. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Bayramlaşma programında büyük bir kalabalığa seslenen Uzm. Dr. Mustafa Akın, “ Bir doktor olarak diyorum ki dert varsa derman vardır, ben de sizin dertlerinize derman olmak istiyorum” diye konuştu.

“Mustafa Akın’a Her Kesimden Destek”

Vatandaşlar Milletvekili adayı Uzman Dr. Mustafa Akın’ın aday olmasından memnun.

Erdemli’den bir vekil adayının çıkmasından çok memnun olduğunu ifade eden Süleyman Gökay, “ Milletvekili konusunda ben Erdemli’den çıkmasından çok memnun oldum. Özellikle çevremizden sorunları olsun, çevremizden biri olması daha iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah güzel bir sonuç çıkaracağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Memleketinden bir vekil adayı olduğu için gurur duyduğunu ifade eden Fatma Yıldız, “ Erdemli’den vekilimiz olduğu için çok mutluyuz, gururluyuz, sonuna kadar yola devam” diye konuştu.

Öte yandan Bayramın ikinci günü düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekili Adayları; Serdar Soydan, Uzman Dr. Mustafa Akın, Kürşat Türker Ercan, Kıvanç Derya, Zeynel Korkmaz, Ferda Er, Ali Kaya, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya, Ülkü Ocakları Erdemli İlçe Başkanı Behçet Yıldız, MHP Erdemli KAÇEP Başkanı Müslüme Çoşar, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra birçok vatandaş katılım gösterdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.