GÜNDEM Haber Girişi : 03 Mart 2015 16:38

MEŞTİ'NİN PATRONU HALİT ŞİMŞEK İDDİALARA CEVAP VERDİ

MEŞTİ'NİN PATRONU HALİT ŞİMŞEK İDDİALARA CEVAP VERDİ
MEŞTİ'NİN PATRONU HALİT ŞİMŞEK İDDİALARA CEVAP VERDİ

Mersin Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nin (MEŞTİ) Patronu, Mersin Şimşek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek eski otogarda bir kaç işletmesi bulunan işyeri sahiplerinin  iddialarına cevap verdi. 

Mersin'deki otobüs firmaları temsilcileri, geçtiğimiz hafta sonu açılan kentin yeni otogarı Mersin Şehirlerarası Terminal İşletmesi'ne (MEŞTİ) girmeme kararı aldıklarını ve buna gerekçe olarak da yeni otogardaki kira bedellerinin fahiş bedeller olduğunu ileri sürmüştü. Bu iddiaların üzerine bir açıklama yapma gereği hisseten MEŞTİ'nin patronu bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.  

BÖYLE BİR TALEBİMİZ OLMADI

Şimşek yaptığı açıklamada, "Değerli Mersin halkı, eski Mersin otogar esnaflarının yaptığı basın açıklamasında MEŞTİ'ye taşınmamalarının gerekçesi olarak; MEŞTİ'nin kiralarının 500.000 TL ile 800.000 TL arasında fiyatlar istediğimizden bahsetmişler. Bizim Mersin Şimsek Grup olarak kesinlikle böyle bir talebimiz olmadı, olmayacakta" dedi. 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Otogar esnafının aldığı komisyon ücretleri konusunda da açıklama yapan Şimşek, "Daha önce eski otogarda firmaların işleyiş sistemi şubelerden ve satılan biletler dahilinde alınan komisyon ücretleri vardır. Bizde bu sistemle Mersin firmalarına tekliflerde bulunduk, fakat bunu da kabul etmeye yanaşmadılar. Yanaşmadıkları gibi de diğer şehirlerin firmalarını da bize karşı kışkırtmaya devam ettiler. Biz hala sözümüzün arkasındayız. Eski sistemle devam etmek isteyen firma sahiplerine kapımız her zaman açıktır. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek için düşüncelerimizi sizlerle paylaşmak istedik. Bizlerin kimsenin ekmeğiyle oynama gibi bir düşüncesi olmamıştır, olamazda. Rabbim kimsenin ekmeğiyle de oynatmasın" dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.