GÜNDEM Haber Girişi : 18 Şubat 2015 15:29

KARDAN KAPANAN YOLLAR AÇILIYOR

KARDAN KAPANAN YOLLAR AÇILIYOR
ERDEMLİ BELEDİYESİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KARDAN KAPANAN YOLLARI AÇIYOR

Erdemli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışıyla kapanan yollar, Erdemli Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerince açılıyor. Kar yağışına karşı ekiplerin Pazartesi gününden itibaren hazır beklediklerini söyleyen Başkan Tollu, "kapanan yollara hemen müdahale ediyoruz, ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum yok, vatandaşlarımız da dikkatli olsunlar" dedi.

Meteorolojiden alın bilgilere göre, Erdemli'nin yüksek kesimlerinde geçtiğimiz haftadan bu yana etkili olan kar yağışının, ilçenin yüksek kesimlerinde etkiliği olduğu belirtildi. Erdemli Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla mücadelede yoğun bir şekilde çalışıyor. Kapanan yolların anında ulaşıma açıldığını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürüyor" dedi. İlçenin yüksek yerlerinin tamamının yoğun kar yağışının etkisi altında kaldığını ve buna bağlı olarak da yolların kapandığını ifade eden Tollu, vatandaşlardan gelen her ihbarı anında değerlendirdiklerinin altını çizdi.

Çalışma bölgesinde bir açıklama yapan Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Altunçiçek ise, Belediye Başkanı MükerremTollu'nun talimatları ile bütün ekipleri zor durumda olan bölgelere sevk ettiklerini, büyükşehir belediyesi ekipleri ile birlikte hareket ederek yolların açtıklarını kaydetti. Vatandaşlardan gelen her türlü talebi yerine getirdiklerini beyan eden Altınçiçek, Erdemli Belediyesi olarak ilk defa karla mücadele ettiklerini belirtti ve buna rağmen başarılı olduklarını dile getirdi.  

Yapılan açıklamalarda, Erdemli genelinde, etkili olan yağışların hafta sonuna kadar süreceği, vatandaşların gerek hayati gerekse maddi açıdan zarar görmemeleri için temkinli olmaları istendi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.