GÜNDEM Haber Girişi : 04 Mart 2015 13:07

HAYDİ ERDEMLİ MAÇA

HAYDİ ERDEMLİ MAÇA
HAYDİ ERDEMLİ MAÇA

Mersin Süper Amatör Playy Off karşılaşmalarında Toroslar Üç Ocak Stadında Orman Spor'a konuk olan  Erdemli Belediye Spor sahadan 3-0 ayrılarak ligin ilk haftasına süper bir giriş yaptı. Erdemli Belediye Spor bu hafta Pazar günü saat 14:00'de Kargıpınarı sahasında Silifke Belediye Spor'u konuk edecek. Maçı izlemek isteyen Erdemlili Sporseverler için Adliye önünden araç kaldırılacak.

Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Şenbaba Patlayıcıları ve Makine Kimya Endüstrisi (MKE) Mersin Ana Bayii Şirketi ortağı Hasan Mercan, Silifke Belediye Spor maçı öncesi antrenmanı izleyip sporcularla da görüşerek moral verdi. Genç sporculara ''Bu maç hem bizler hem de sizler için önemli. Ben sizlere güveniyorum. Bu maçı mutlaka almalıyız'' dedi.

Kargıpınarı sahasında Pazar günü oynanacak ve Silifke Belediye Spor'un konuk olacağı bu önemli maça tüm Erdemlili sporseverleri Erdemli Belediye Spor'a destek vermeye davet eden başkan Mercan, maç öncesi Adliye önünden araç kaldırılacağını söyledi. Mercan, Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'ne giden yolda önemli gördükleri bu maçta Erdemli Belediye Spor taraftarlarını sahada takımlarına destek vermeye çağırdı.

Mersin Süper Amatör Playy Off  ikinci hafta maçı öncesi Kargıpınarı sahasında antrenmanlarını neşe için yapan Erdemli Belediye Sporun genç  sporcuları, antrenmanda  maçı almak için kenetlendiklerini gösterirken kulüp başkanı Hasan Mercan'a da ''Galibiyet'' sözü verdiler.

Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Mercan,  hedefimizde takımımızı birlik beraberlik içinde Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ligine çıkartmak var diyerek, ''Bal ligine çıkarak başarımıza başarı katmak istiyoruz. Erdemliye amatör ligde kalmak değil profesyonel ligde mücadele etmek yakışır. Çıktığımız bu kutlu yolculukta değerli Erdemlili spor severlerimizi yanımızda olmaya ve Pazar günü Kargıpınarı sahasında oynayacağımız Silifke Belediye Spor maçında takımımıza destek vermeye çağırıyorum. Paç öncesi Adliye önünden araç kaldırılacaktır. Haydi Erdemli maçımıza destek olmaya davet ediyoruz'' dedi.

Erdemli Belediye Spor Antrenörü Yıldıray Keser ise, Mersin Süper Amatör Playy Off karşılaşmalarının ilk haftasında deplasmanda Mersin Orman Spor ile karşılaştıklarını ve maçı 3-0  gibi net bir skorla kazandıklarını belirterek, ''Ben sporcularımı kutluyorum. Takımın performansı süper. Bu hafta kendi evimizde Silifke Belediye Sporu konuk edeceğiz. Bu maç bizim için önemli çünkü bu maçı almamız gerekiyor. Takımın morali süper ve maça hazırlar.

Silifke maçını alarak 7 olan puanımızı 10'a çıkartarak yolumuza emin adımlarla yürümek istiyoruz. Önemli gördüğümüz Silifke maçında tüm Erdemli halkını takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu'ya kulüp başkanımız Hasan Mercan'a ve kulüp müdürümüz Kamil Boran olmak üzere tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz'' diye konuştu. 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.