GÜNDEM Haber Girişi : 12 Ocak 2015 13:23

GÜZEL HAVAYI GÖRENLER LUNAPARK'A KOŞTU

GÜZEL HAVAYI GÖRENLER LUNAPARK'A KOŞTU
Son yılların En soğuk günlerini yaşadığımız Ülke Geneli ve Erdemli'de Pazar günü güneşli havayı fırsat bilen Erdemli halkı çocuklarını da alarak Lunapark'a akın etti.

Son yılların En soğuk günlerini yaşadığımız Ülke Geneli ve Erdemli'de Pazar günü güneşli havayı fırsat bilen  Erdemli halkı çocuklarını da alarak Lunapark'a akın etti.

Erdemli'de Lunapark işletmeciliği yapan Emine Çukurova ''Kışın şiddetini iyece gösterdiği bu günlerde Erdemli'de böylesine güzel bir hava olması bizlerin işini arttırıyor.

Bu güzel havada Çocuklarımız anne ve babalarıyla eğlenirken bizlerde, hem onlara güzel hizmet vererek, hemde kazanç sağlayarak mutlu oluyoruz. 

Ben 28 yıldır Lunapark işletmeciliği yapıyorum.  Zaman zaman Erdemli Belediyesinin katkılarıyla Öğrencilerimize bedelsiz biletler dağıtarak Lunapark'a gelemeyen ücra köşelerde kalan çocuklarımıza da  ulaşıp  onlarıda bu hizmetlerle mutlu ediyoruz.

Herkesi Lunapark'a davet ediyorum'' dedi.               

 

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • seyfeddin demir 27 Ocak 2015 11:08

    Ben bozkurttan bu parka nasıl gelebilirim