GÜNDEM Haber Girişi : 28 Temmuz 2018 15:58

GAYE OKULLARI EĞİTİME HAZIR

GAYE OKULLARI EĞİTİME HAZIR
GAYE OKULLARI EĞİTİME HAZIR

GAYE OKULLARI EĞİTİME HAZIR

Gaye Okulları ve Komşu Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Nezir Arslan ve Eğitim Koordinatörü Mehmet Coşkun, Basın Bayramı dolayısıyla Erdemli basını ile biraraya gelerek, “Erdemli basınına teşekkür ediyoruz” dedi.

Nezir Arslan teşekkür ederek başladığı konuşmasında Gaye ile ilgili bilgiler vererek ruhsat işleminin bittiğini Gaye’nin eğitime hazır olduğunu söyledi.

Arslan şöyle devam etti, “Gaye okulları olarak ilk yola çıktığımızdan bu yana her zaman yanımızda olan ve ‘Gayemiz 1’ sloganı ile bütünleşerek bugünlere geldiğimiz Erdemli basınına teşekkür ediyorum.  Gaye olarak çok kısa zamanda çok büyük mesafeler katederek bugünlere geldik. Bugün itibari ile gerekli ruhsatlarımızı aldık. Bina olarakta eğitim ve öğretime hazırız.

Erdemli’ye böylesine güzel bir okul kampüsü kazandırdığımız için ayrıca gurur duyuyorum. Bizlerin herzaman yanında olan basın mensuplarımıza ve Gaye ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.