GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mayıs 2015 11:26

Eski Türkiye'ye dönüş yok

Eski Türkiye'ye dönüş yok
Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yürüdüklerini belirten AK Parti Mersin Milletvekili Adayı M. Mustafa Gültak, muhalefet partilerinin eski Türkiye'ye dönüş hayallerinin 7 Haziran'dan sonra ebediyen boşa çıkacağını söyledi.Yeni Türkiye yolunda em
7 Haziran Genel Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Milletvekili Adayları, kenti adım adım gezmeye devam ediyor. Gittikleri her yerde büyük bir coşkuyla karşılanan AK adaylar, Yeni Türkiye için destek istedi. Çalışmalarını Cemal Balkaya ile birlikte Erdemli'de sürdüren M. Mustafa Gültak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz Tezcan ise, Toroslar'da bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni ardından Mersin Devlet Hastenesini ziyaret etti. Hemşirelerin, Hemşireler Haftası'nı kutlayan ve hemşirelere gül veren Tezcan daha sonra Çağdaşkent Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında Mehmet Taşkıran ile birlikte vatandaşlara hitap edip destek istedi. AK Parti'nin barış elçisi adayı Muhsin Kızılkaya da Yenişehir'de Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi'ni ziyaret etti. Alevi vatandaşlardan destek isteyen Kızılkaya, meclise girmesi halinde Aleviler başta olmak üzere tüm kesimlerin sorunlarıyla ilgileneceği sözünü verdi. Cemevi ziyaretinin ardından Kızılkaya, Şanlıurfa Viranşehirliler ve Vanlılar Derneklerini ziyaret edip, çözüm sürecine destek istedi. Zeynep Gül Yılmaz da Mut'ta sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde ve köylerinde ziyaretlerde bulundu. İbrahim Gül ve M. Emin Kaplan da Tarsus'ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gül ve Kaplan daha sonra Tarsus İlçe Başkanımız Mehmet Yıldız ve Tarsus teşkilatıyla birlikte Tarsus'ta Semerkant Haftası Münasebetiyle kurulan kermes'in açılışını yaptılar.
Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.